Vánoční ArtBazaar na Pragovce

15.12.2019, 10:00 – 22:00

Po roce je tu opět oblíbený Vánoční ArtBazaar na Pragovce. A to znamená jediné - nákup vánočních dárků, bramborový salát a umění pod jednou střechou!

Cena vstupenky: Zdarma Kč

Na ArtBazaaru si totiž můžete koupit originální umělecká díla za rozumnou cenu, a tak vyřešit každoroční problém se sháněním dárků. Kromě toho jsou pro Vás připraveny tvůrčí worskopy pro malé i velké, komentovaná tour výstavymi Pragovka Gallery a The White Room, soutěž o nejlepší bramborový salát včetně ochutnávek a chybět nebude ani hudební doprovod v podání koncertu Marie Ladrové a afterparty DJ SNOUT.

POZOR POZOR! Umíte připravit ten nejlepší bramborový salát v sousedství? Pak přišla vaše chvíle. Vyhlašujeme soutěž o nejlepší počin v oblasti tradiční české kuchyně. Výhrou budiž hodnotná cena.

Přijďte se naladit na vánoční vlnu v uměleckém duchu s námi!

PROGRAM AKCE:

10:00 - 18:00 Art Bazaar + soutěž o nejlepší bramborový salát
prodej drobných uměleckých děl s horní cenovou hranicí 3000Kč
rezidentský bleší trh a sekáč.

prodávající:
Zuzana Růžičková, Marie Ladrová, Lawrence Wells, Jana Babincová, Jana Třeštíková, Pavel Trnka, Barbora Chlastáková, Petra Hudcová, TyFormy, Martin Matoušek, Anezka Hoskova, GOT NEIGHBOURS

10:00 – 18:00 Tvůrčí workshopy pro malé i velké

15:00 Komentovaná prohlídka po galeriích

16:00 Doprovodný program k výstavám Entering Continuities / Pragovka Gallery Entry a Mimořádné vstupy IV / Pragovka Gallery Rear

18:00 Vyhlášení vítěze soutěže o nejlepší bramborový salát

18:30 Koncert Marie Ladrové

20:00-22:00 Atferparty – DJ SNOUT