Forest.ink 2 Viva la Amazonia ve VNITROBLOCKU

15.12.2019, 10:00 – 23:00

Jednodení benefiční festival festival
Forest.ink 2 Viva la Amazonia, která se uskuteční 15.12 v Praze ve VNITROBLOCKU

Forest.ink slouží jako informační portál v České republice, kde pravidelně organizujeme přednášky, semináře a události na podporu našeho sesterského projektu Bosque Medicinal, který za tyto prostředky kupuje v Amazonii pozemky na ochranu deštného pralesa. Na základě těchto organizací vznikl tento rok projekt UNIDA (United for the Development of the Amazon), který sdružuje univerzity v České republice (Mendelova Univerzita, ČZU, Univerzita Palackého, Karlova Univerzita, Masarykova Univerzita), Ekvádoru, Peru, Kolumbii a Brazílii.

Forest.ink 2 Viva la Amazonia je událostí pro všechny, které zajímá integrace jogínských principů do všech aspektů života. Jóga, Ájurvéda, meditace, zpěv a tanec. Budou zde zajímavé přednášky, lidé si budou moci zakoupit originální návrhy známých tatérů, které jim poté ve studiu vytetují. Tyto originální návrhy byly vytvořeny speciálně pro naš festival,proběhne zde i koncert známého interpreta MAOK.
Celý výtěžek události tedy půjde na odkup dalších pozemků v ekvádorské amazonii. Konkrétně na Valle de Colibri a Jardin de la Rosas, vedle přírodní rezervace El Paraíso.

Přednášející

Barbora Hu, Petra Shakti Kaur, Lena Yellow, Petr Vašák, Jan Komeda Muna Saliba, Jan Killian
Tetování jako rituál
Tatéři si vytetují návrhy s pralesní tématikou u sebe ve studiu a peníze odešlou na náš transparentní účet. Akce bude otevřená veřejnosti ale nebude se na ní tetovat.

Prozatím potvrzení tatéři

Ondrash, Petra Tatattoo, Jan Mráz, Marie Kraus, Adina BauBau, Duhovka, Lucie Liška, ...

http://forestink.net/

https://www.bosquemedicinal.com/