Kouzelnický kroužek Pavla Kožíška

Nauč se čarovat v kouzelnickém kroužku v Praze přímo s Pavlem Kožíškem!

Kouzelnický kroužek Pavla Kožíška
  • Adresa:
    Mírové náměstí 44
    Líbeznice u Prahy 250 65

Originální kouzelnický kroužek v Praze pro děti od 9 do 15 let pod osobním vedením našeho nejúspěšnějšího iluzionisty a ředitele Divadla kouzel PhDr. Pavla Kožíška. Mladí kouzelníci se naučí krok za krokem jednoduchá, ale přitom velice efektní kouzla, která pobaví a příjemně zamotají hlavu rodičům a kamarádům. Během kouzelnického kroužku se z každého stane opravdový kouzelník a zábavný společník! Kouzelnický kroužek je určen jednak úplným začátečníkům, kteří ještě žádná kouzla neumí, dále kouzelníkům začátečníkům, kteří kouzlí sami pomocí kouzelnických sad, knížek, videí apod. a dále kouzelníkům pokročilejším, kteří zde své kouzelnické umění pod odborným vedením zdokonalí a naučí se důležitá kouzelnická tajemství a zajímavosti, která se jinde nedozvědí.

Na závěr kurzu bude uspořádáno společné kouzelnické představení pro rodiče. Pokud někdo nebude chtít veřejně vystupovat, tak samozřejmě nemusí! V našem kouzelnickém kroužku nikoho do ničeho zásadně nenutíme, ale snažíme se naopak vyčarovat kouzelnou a kamarádskou atmosféru. Každý účastník bude na závěr kurzu slavnostně pasován na kouzelníka, složí kouzelnickou přísahu a obdrží od Pavla Kožíška certifikát o absolvování kouzelnického kroužku. Kouzelníci nebudou potřebovat žádné speciální věci, protože veškeré kouzelnické rekvizity, pomůcky a DVD Škola kouzel a magie jsou již samozřejmě zahrnuty v ceně kroužku.

Termín:
Kouzelné středy 2. října - 13. listopadu 2019 (6 lekcí, celkem 12 hodin) od 16:30 do 18.30 hodin. Omezená kapacita, s přihláškou rozhodně neotálejte!


Místo konání: 
Nově zrekonstruovaný dětský volnočasový areál Spirála v Praze 8 v blízkosti stanice metra. 


Adresa: 
Spirála - Dům dětí a mládeže, Přemyšlenská 1102/15, 182 00 Praha 8. Souřadnice: 50°7'35.995"N, 14°26'57.047"E. 


Doprava:
- Pěšky ze stanice metra C Kobylisy.
Výstup ze stanice "Kobyliské náměstí" (směr: ulice Čimická, Horňátecká). Vydejte se stále rovně Čimickou ulicí a po cca 100 metrech odbočte doprava (směr: Služská ulice). Na konci u prodejny Albert se dejte doleva a po cca 50 metrech uvidíte vpravo vchod do Domu dětí a mládeže Spirála. 

- Autobusem z Proseka, Vysočan, Letňan apod.
Autobusem číslo 177 nebo 186 přijedete do zastávky "Služská". Touto ulicí pokračujte na konec, kde se u prodejny Albert dejte doleva a po cca 50 metrech uvidíte vpravo vchod do Domu dětí a mládeže Spirála. Doporučujeme si předem zjistit aktuální autobusové spojení. 


Závěrečné představení: 
Ve středu 13. listopadu 2019 v 17.30 hodin je závěrečné kouzelnické představení pro rodiče v místním divadelním sále. Děti, které nechtějí veřejně vystupovat, samozřejmě nemusí. 


Cena a přihláška: 
Cena kouzelnického kroužku je 2.990 Kč a zahrnuje veškeré kouzelnické rekvizity a pomůcky. Po vyplnění elektronické přihlášky Vám budou e-mailem doručeny potřebné údaje k uskutečnění platby, přičemž celou cenu kroužku je nutné uhradit do 14 dnů. Přihlášku vyplňte zde.


Storno podmínky:
1. V případě zrušení smlouvy na žádost kupujícího více jak 30 dní před termínem plánovaného nástupu na kroužek prodávající kupujícímu vrátí 75% z uhrazené částky.
2. V případě zrušení smlouvy na žádost kupujícího v období  30 - 14 dní před termínem plánovaného nástupu na kroužek prodávající kupujícímu vrátí 50% u uhrazené částky.
3. V případě zrušení smlouvy na žádost kupujícího v období 14 a měně dnů před termínem plánovaného nástupu na kroužek se uhrazená částka nevrací. Výjimkou je nemoc dítěte doložená potvrzením lékaře, pak prodávající kupujícímu vrátí 50% z uhrazené částky.
4. V případě zrušení smlouvy na žádost kupujícího a zajištění náhradníka ze strany kupujícího, který řádně a včas uhradí celou cenu za kroužek, prodávající storno poplatek nepožaduje.
5. V případě předčasného ukončení pobytu dítěte na kroužku (zejm. nemoc, na vlastní žádost, z důvodu porušení návštěvního řádu nebo kázeňských problémů) se uhrazená cena nevrací. zájmový kroužek, kroužek pro děti Praha, kroužky Praha, Dům dětí a mládeže, tematický kroužek pro děti, dětský kroužek

Kontaktní osoba: 
Lucie Kožíšková
Telefon: 731 176 659
E-mail: [email protected]