Herecký kurz pro neherce - Divadlo ABC

Jednodenní praktická herecká dílna se bude zabývat základy a principy fungování divadla, účastníci budou formou praktických cvičení prozkoumávat úplnou prapodstatu divadelního umění, budou se rozpomínat na bezstarostný svět dětských her, na uvolnění, které hru vždy provází. 

Herecký kurz pro neherce - Divadlo ABC
  • Adresa:
    Vodičkova 699/30
    Praha 1 110 00

Dalším tématem divadelních cvičení bude týmová spolupráce, vnímání partnera a živá komunikace. Účastníci se budou prakticky zabývat stavbou, principy a definicí dramatické situace, bez které není žádného divadla. Dílna nestaví na hereckém talentu účastníků, ale na jejich chuti a odhodlání vyzkoušet si divadlo, je tudíž otevřena komukoliv v jakémkoliv věku. Součástí jednodenního hereckého kurzu je i návštěva divadelního představení a následná beseda s tvůrci.

Cena

Cena poukazu je 1 500 Kč a můžete jej zakoupit online nebo na pokladnách Městských divadel pražských. Zájemce o Herecký kurz si kupuje poukaz, na jehož základě se může přihlásit na volný termín kurzu. S poukazem máte přednostní právo na účast ve vámi zvoleném termínu. Při zakoupení necháte na sebe kontakt v podobě e-mailu, nebo telefonu, abyste byli včas informováni o termínech a změnách kurzů a mohli si přednostně vybrat datum, které vám nejvíce bude vyhovovat. Kurz se koná jednou měsíčně v sobotu. O termínu budete informováni s měsíčním předstihem a jestliže vám nebude vyhovovat, můžete počkat na další termín. Potom, co nám termín potvrdíte, dostanete upřesňující informace o průběhu celého kurzu.

Cena certifikátu je 1 500 Kč