Prázdninový výlet do DinoParku!

1.7.2015 – 31.8.2015, 23:59

Na cestě do druhohor potkáte i o prázdninách desítky statických i pohyblivých ozvučených modelů prehistorických zvířat v životních velikostech. Zvířata jsou zasazena do prostředí, ve kterém obývala naši planetu před více než 65mil let.

Navštivte DinoPark Ostrava a projeďte se DinoExpresem, který Vás zaveze do míst, kam byste se pěšky báli. V DinoParku Liberec zažijte opravdovou druhohorní bouři včetně skutečného deště, nebo se vydejte do DinoParku Praha umístěného na střeše Nákupní galerie Harfa, kde můžete druhohorní velikány pozorovat spolu s úchvatným výhledem na Prahu. A to není vše, v těchto i dalších DinoParcích v Plzni, Vyškově a Bratislavě na vás čeká skutečná lahůdka…. 3D Kino se proměnilo v DinoAquarium a vy se tak díky novému panoramatickému filmu, který je v ceně vstupenky, podíváte pod hladinu divokých druhohorních moří, kde čeká nepřeberné množství nástrah a nebezpečí. Pokud si myslíte, že byl obávaný prehistorický Megalodon jediným neohroženým predátorem své doby, přijďte se podívat co dokáže skutečný vládce moří, Kronosaurus! Nesmíme zapomenout ani na DinoPark Košice, poslední přírůstek do dinoparčí rodiny, kde je uveděn 3D film Příběh mláděte.

Ve všech DinoParcích najdete i Dětské paleontologické hřiště s ukrytou kostrou pravěkého tvora, DinoGril s občerstvením, nebo také obchod se suvenýry DinoShop.

Všechny dinosauří informace, adresy, vstupné a otevírací doby a další zajímavosti a nezbytnosti  najdete na www.dinopark.cz