Prázdniny v Pivovaru v Nové Pace

1.7.2015 – 31.8.2015, 23:59

Letní měsíce jsou již konečně tu a s nimi hlavně dětmi velmi očekávané letní prázdniny. Pro zákazníky Novopackého piva bylo přímo na léto uvařeno řezané pivo s 4,3 % alkoholu a názvem Letní nářez.

Přijďte si volné dny zpříjemnit do Pivovaru v Nové Pace, kde pro velké i malé chystáme na sobotu 25. července Den otevřených dveří. Pro malé bude připraveno loutkové divadlo, hry a soutěže. Velcí se mohou těšit na bohatý hudební program, ve kterém mimo jiné zazní ABBA revival, Vaťák (Kabát revival) a Turbo. V rámci Dne otevřených dveří mohou návštěvníci zdarma absolvovat exkurzi, kde se nejen seznámí s výrobními procesy a postupy, ale také je pro ně připravena ochutnávka piva přímo z ležáckého tanku. Po celý den bude na nádvoří pivovaru čepováno 6 druhů piv. Více informací a kontakt naleznete zde.

Pokud by jste se chtěli více seznámit s Novopackým pivem, jeho historií, či širokým sortimentem našich piv, tak navštivte naše webové stránky, kde i například naleznete seznam akcí kterých se budeme aktivně účastnit. Těšíme se na vás.