Koupání v Praze 2016 - Hostivařská přehrada

1.6.2016 – 30.9.2016, 23:59

Na levém břehu potoka Botič na začátku Hostivařského lesoparku vznikla hlavní pláž koupaliště Hostivařská přehrada, kde naleznete většinu atrakcí, jež celý areál nabízí. Zde můžete využít pro svůj aktivní odpočinek dva beach volejbalové kurty, multifunkční kurt na tenis, nohejbal a streetball. Pod nimi naleznete nově zrekonstruovanou půjčovnu lodiček. Následují stánky s občerstvením a centrální restaurace se zastřešenou velkou zahrádkou, nově vybudované dětské hřiště a koktejlový bar uprostřed písečné pláže. Naproti písečné pláži se rozprostírají rozsáhlé travnaté plochy a dále pokračuje cesta na nudistickou pláž.

Cena vstupenky: 70,60,40,30  Kč

Nově jsme pro Vás vybudovali molo pro příjemné ležení přímo u vody. Molo se nachází na místě původní půjčovny lodiček a je zhotoveno z exotického dřeva.

Jednu z nejstarších a nejkrásnějších nudistických pláží v České republice objevíte na konci Hostivařské přehrady, v nejklidnější části celého areálu. Pláž pro milovníky opalování bez plavek je zcela separovaná od hlavní pláže přilehlým lesem a zároveň je spojená s hlavní bránou silnicí. Vzdálenost obou pláží je cca 800 m a tudíž je celý areál přístupný jak vchodem z Petrovic, tak hlavním vchodem z Hostivaře.