Navštivte s dětmi DinoPark Praha

1.4.2016 – 30.11.2016, 23:59

DinoPark Praha se za dobu své existence stal oblíbeným místem pro všechny odvážné a zvídavé návštěvníky. I letos se můžete vydat na dobrodružnou cestu do druhohor mezi statické i robotické modely dinosaurů v životních velikostech s množstvím dětských atrakcí a naučných stezek.

Cena vstupenky: od 100,- Kč

DinoPark Praha se za dobu své existence stal oblíbeným místem pro všechny odvážné a zvídavé návštěvníky. Vydejte se i letos na dobrodružnou cestu do druhohor mezi statické i robotické modely dinosaurů v životních velikostech s množstvím nových dětských atrakcí a naučných stezek.

DinoPark Harfa Praha vstupuje do sezóny 2016 s mnoha úpravami a vylepšeními! Nádherné scény a modely dinosaurů, propracované dekorace připomínající druhohorní přírodu, ale i nové dětské atrakce čekají od dubna na své první návštěvníky.

Stejně jako v minulých sezónách i letos budou moci návštěvníci zavítat do 4D kina s panoramatickým filmem. Pro rok 2016 se DinoPark na základě četných přání a dotazů od návštěvníků rozhodl uvést nejoblíbenější film ze své produkce Příběh mláděte. Abychom našim návštěvníkům zpříjemnili výlet do druhohor i v parných letních dnech, bude před letní sezónou pro osvěžení připraven nový druhohorní mlhostrom.

I v letošním roce zůstávají ceny vstupenek do DinoParku beze změn. Nová sezóna začíná 1. 4. 2016!

www.dinopark.eu