Mělnické vinobraní 2014

5.9.2014, 14:00 – 28.9.2014, 23:00

Mělník, město na soutoku Labe a Vltavy, Vás zve nejen na procházky, při nichž můžete obdivovat řadu historických památek, sestoupit do mělnického podzemí, nebo se pokochat vyhlídkou z gotické věže chrámu sv. Petra a Pavla, ale také na návštěvu tradiční slavnosti vinařů, dobrého vína a čerstvého burčáku. Navštivte Mělník, kolébku vinařské tradice v Čechách a vychutnejte si atmosféru tradičních slavností vína!

Těšit se můžete na historickou zónu v centru města a okolí mělnického zámku, kde můžete obdivovat ukázky řemesel a rukodělné výrobky, ochutnat tradiční gastronomické speciality, ale především víno i burčák vyhlášených mělnických vinařství.

V průběhu tří víkendových dnů (od pátku do neděle) vystoupí na dvou scénách desítka hudebních skupin všech žánrů pro všechny věkové skupiny. Při procházce historickým centrem Vás rozveselí kejklíři i flašinetář, na nádvoří zámku Vás zaujmou šermíři, historické tance a hudba.

Pro rodiny s dětmi je připraven bohatý hudební i divadelní program v centru města, ale také neplacená zábavní zóna se stánky a pouťovými atrakcemi.
Připravena je řada doprovodných programů.

Mělník se těší na Vaši návštěvu.