Jarní prázdniny v Penzionu UKO

4.2.2019 – 17.3.2019, 23:59

Náš penzion je skvělým místem pro strávení zimní dovolené s dětmi třeba o jarních prázdninách. Penzion je zaměřený na rodiny s dětmi, které chtějí u nás relaxovat i aktivně sportovat. Náš penzion v Jizerských horách nabízí ubytování s bazénem pod jednou střechou. Ubytovat se můžete v útulných pokojích nebo rodinných apartmánech s luxusním wellness centrem. Nedaleko od nás se nachází lyžařské areály, které jsou jako stvořené pro vášnivé lyžaře.

Lyžování v Jizerských horách

Aktivní dovolenou s dětmi můžete trávit na horských svazích Jizerských hor. Naleznete zde mnoho areálů, které nabízí běžecké trasy i upravené sjezdovky. Všechny lyžařské areály jsou dobře dostupné autem. V Bedřichově naleznete několik půjčoven lyží a lyžařské školy pro děti. Navštívit můžete lyžařský areál u Vodárny, kde máte možnost si vyzkoušet jedinečnou atrakci Snowtubing.

Bazén se slanou vodou

Po náročné dni není lepší odpočinek než v teplém bazénu s příjemným protiproudem, kde zrelaxujete nejen své tělo ale i duši. Celková plocha bazénu je 20 m2, teplota vody se pohybuje kolem 28 stupňů. Nezapomínáme ani na malé děti, a proto je součástí bazénu i malé dětské brouzdaliště, kde se mohou vyřádit a vybít svou energii.

Užijte si jarní prázdniny na horách.

Kontakt +420 734 684 666, email: [email protected]

Více informací naleznete na našem webu: www.uko.cz