KLOKANI SE CHYSTAJÍ NA VÍTKOVICE A ZABIJAČKOVÉ HODY

26.2.2017, 16:00 – 19:00

S posledním domácím utkáním v základní části si pro příchozí fanoušky a diváky přichystali stejně jako loni Zabijačkové hody. Tentokrát bude dobré atmosféry hodně potřeba, takže by diváci měli přijít včas nabrat síly na fandění a posilnit se nachystanými dobrotami.

Cena vstupenky: 50,- Kč

Florbalisté Bohemians na Děkance vyzvou v utkání 21. kola rytíře z Vítkovic, které chtějí porazit a zajistit si účast v play-off. Přijďte je podpořit v důležitém zápase, který má speciální doprovodný program. S našimi řezníky jsme pro vás nachystali už druhý ročník zabijačkových hodů. Partnerem utkání je řeznictví Chodura - Beskydské uzeniny.
V neděli to tedy nebude jen o florbalu jako takovém. Bohatá zásoba zabijačkových dobrot, divácké soutěže a další doprovodný program čeká na všechny diváky v neděli od 16:00 do pozdních večerních hodin.
Oba týmy jsou v rozdílné pozici. Klokani budou nejspíš do poslední chvíle bojovat o účast v play-off a Vítkovice budou chtít povyskočit na třetí místo, aby si vybojovali výhodnější pozici pro výběr soupeřů. Klokanům se sice letos moc nedaří, ale v klíčových utkáních zatím ukázali, že mezi nejlepších 8 týmů rozhodně patří.
Přijďte podpořit naposledy v základní části naše borce a užít si s nimi báječné odpoledne. Bohemka do toho!
Hala spolu s doprovodným programem otevírá už v 16:00. Vzhledem k tomu, že se opět očekává velká návštěva, přijďte minimálně o nějakých 20 minut dříve před začátkem utkání. Vstupenku si můžete stáhnout na stránkách www.fbsbohemians.cz, nebo si ji můžete zakoupit na místě za 50,-Kč. Doprovodný program bude po utkání pokračovat neřízenou formou a až do pozdních večerních hodin ve Sportbaru Děkanka.
Nedělní program – 26.2.2017 - Sportovní hala Děkanka:
Od 16:00 - Zabijačkové hody
Od 17:00 – FbŠ Bohemians vs. 1. SC Vítkovice