Prázdniny v BABYLONU za každého počasí

1.7.2016 – 31.8.2016, 23:59

Všichni víme, že prázdniny jsou především o zábavě a v Babylonu se rozhodně nudit nebudete! Vždyť jenom AQUAPARK nabízí celou řadu aktivit. Oblíbený spacebowl a další 3 tobogany, laser show, aquazorbing, Saunový svět i Sluneční terasu s lehátky, atrakcemi a občerstvením.

Ani letos nechybí oblíbené potápění s profesionální výbavou a instruktáží od společnosti Snakesub. Každý víkend se navíc můžete těšit na pestrý animační program.

Dále na Vás čeká LUNAPARK se spoustou atrakcí nejen pro děti, jako je autodrom nebo oblíbený simulátor divokého býka.I do Lunaparku zavítá o víkendech Babyloňan, se kterým je vždy o zábavu postaráno! Probuďte v sobě bojovníka při adrenalinové hře LASER GAME. Malý rodinný souboj můžete svést i na BOWLINGU. Dvě ze 4 drah jsou opatřeny výsuvnými dětskými mantinely. To pravé dobrodružství naleznete za dveřmi 4D KINA. Celé léto také probíhá soutěž POZNEJ BABYLON! Stačí přijít k nám do Babylonu, posbírat správné odpovědi do soutěžního dotazníčku, a získat tak možnost vyhrát balíček vstupů do zábavních částí Centra.

www.centrumbabylon.cz