Čarodějnice na Ladronce chystají pro jedenáctý ročník několik novinek

30.4.2016, 12:00 – 20:00

Městská část Praha 6 pořádá letos už 11. ročník Čarodějnic na Ladronce, dlouhodobě nejoblíbenějšího pálení čarodějnic u nás. Program zahrnuje koncerty, divadelní vystoupení, výtvarné a sportovní dílny, spousty masek, opékání špekáčků nebo řadu soutěží. Vstup je pro všechny zdarma.

Tradiční oslavy vítání jara se konají jako vždy 30. dubna, což letos připadá na sobotu. I proto přichází pořadatelská MČ Praha 6 s několika novinkami. “Chceme Čarodějnice na Ladronce pojmout jako celodenní zábavu pro celou rodinu. A protože je letos akce v sobotu a všichni tak budou mít volno, program začíná už ve 12 hodin. Od té doby budou také otevřené stánky s občerstvením. Za doprovodu příjemné kapely se tak může rodina v klidu naobědvat a připravit se na den plný čarodějné zábavy,” říká k programu starosta MČ Praha 6 Ondřej Kolář.

Občerstvení letos navíc nebude jen tak ledajaké. Kromě klasických jídel, jako jsou třeba oblíbené špekáčky, kvalitní burgery, palačinky nebo sladké frgály, mohou návštěvníci akce ochutnat speciality z celého světa, například z Peru, Gruzie, Norska nebo Mexika.

Park Ladronka, kde se akce koná, se zaplní programem pro všechny věkové kategorie. Malí i velcí návštěvníci se zabaví u sportovních aktivit a v uměleckých dílnách. Na pódiu zahrají známé kapely nebo tu děti i dospělé pobaví divadelní představení. Mezi další novinky Čarodějnic na Ladronce patří Pohádkový strom, kde se budou v průběhu celého odpoledne předčítat pohádky. Na všechny příchozí čekají také spousty soutěží o hodnotné ceny.

V sobotu 30. dubna se zkrátka do parku Ladronka v Praze 6 slétnou čarodějné bytosti všech druhů, velikostí i všeho věku. Pro každého bude připravený zábavný, ale i tradiční program, který k pálení čarodějnic patří. Vstup je pro všechny zdarma.

Další informace na webových stránkách akce www.carodejnicenaladronce.cz
nebo na Facebooku www.facebook.com/CarodejniceNaLadronce/.