Kdo na youtube káže o módě a líčení? 5 youtuberek a 1 bonus

19. srpen 2016, 23:50
Kdo na youtube káže o módě a líčení?  5 youtuberek a 1 bonus

Zajímá vás móda, outfity, líčení, kosmetika a tak nějak všechno kolem? Dnes tu pro vás máme pět youtuberek u kterých se můžete inspirovat a jednu vycházející hvězdu jako bonus.

Pleť na prvním místě

Co by měl každý vědět?  Jak správně pečovat o pleť! A přesně s tím radí kanál BEAUTY BY KATTY Ať už je vaše pleť mastná, normální, suchá nebo smíšená, rady, tipy, triky a všelijaké různé fígle ti poradí Katty ve svém seriálu Škola krásy. Nejste si vlastně jisti, jakou pleť máte? Pak si pusťte video, kde naleznete velmi jednoduchý test, díky němu zjistíte, jakou pleť máte právě vy. A hned potom se můžete podívat na video věnované přímo vaší pleti… Nebo na jiná zajímavá videa, třeba 100% přírodní bio kosmetika  a jiná témata. A kdo je vlastně Katty? Modelka, vizážistka, stylistka se zkušenostmi z mnoha evropských zemí. Máte pocit, že jste Katty už někde viděli? Ano i to je možné, pracovala také jako redaktorka a moderátorka v televizi Nova, aj. Mrkněte a sami posuďte, zda je tahle youtuberka pro vás to „pravé ořechové“.

ŠKOLA KRÁSY #1 - ucpané póry

Líčení je základ

Když už víte, jak se starat o pleť, můžete své kráse ještě trochu pomoc rafinovaným líčením.  Jednou ze skvělých youtuberek na toto téma je Terry a její Terry Makeup Tutorials. Kromě líčících tutorialů naleznete na tomto kanále i videa z jejího života. Zde je nutné říci, že Terry je čerstvá maminka a tak můžete mrknout třeba na vítání občánků. Ale zpátky k líčení, najdete tu nejen crazy zářivé líčení, ale i decentnější modely. Zkrátka pro každého něco… a co je hlavní… vypadá to jednoduše a má to jistý vtip i originalitu. Mrkněte třeba na líčení inspirované zpěvačkou Beyonce.

TERRY MAKEUP TUTORIALS - Vítej na mém kanále

Tématem líčení se zabývá i další youtuberka, PetraLovelyHair, velmi oblíbený pořad je tu BLOGERKA a DROGERKA, který se zajímá o výrobky, které se prodávají běžně v našich drogeriích. Také upozorňuje na cenově dostupnou kosmetiku, kterou porovnává s dražší (vsuvka – ne vždy je ta dražší ta nejlepší) a samozřejmě ukazuje, co všechno se s ní dá na obličeji (i jinde) vykouzlit. Za zmínku stojí, že tato bloggerka má i vlastní značku a je i vítězkou Blogerka roku (2013 a 2014 v kategorii Beauty). Její videa jsou opravdu rozmanitá a najdete zde opravdu na co si jen vzpomenete, třeba dva rychlé letní looky.

Největší zločin v dějinách internetu - Vítej na PetraLovelyHair

Nemám co na sebe…

A když už přišla řeč na looky či lookbooky, tak nesmíme vynechat youtuberku pod značkou Anna Sulc. Pokud hledáte inspiraci na skvělý outfit, tak zkuste zapátrat právě tady. Ač je Anna stará (mladá) 17 let, mohla by radit kde jaké třicítce (o starších ani nemluvě). Bonusem je, že její videa jsou i vtipná, tak, když nic jiného, tak se alespoň pobavíte.  Co třeba tenhle lookbook, líbí se vám?

PÁTEK TŘINÁCTÉHO | SKETCH - Anna Sulc

Další úspěšná youtuberka je Shopaholic Nicol, jak už název napovídá, nákupy jsou tu na prvním místě a tak není divu, že zde naleznete velmi kvalitní lookbooky. Kanál nabízí ale mnohem víc, například seriál s názvem Get out, kde můžete nalézt zajímavá místa na výlet. Nikol je ve světě youtube dost zběhlá a tak na jejím kanálu naleznete leccos, třeba i setkání s dalšími youtubery jako Hoggy nebo Jirka Král. Mrkněte třeba na video Když jde holka na rande, tak…

LOOKBOOK | Shopaholic Nicol

Jenom holky? Ale kdeže… o módě káže i Zachy (12 let)

O módě netočí jen něžné pohlaví, ale také dvanáctiletý youtuber který si říká Zachy. Ten dělá na svůj věk, povedená videa a rozhodně stojí za to ho sledovat do budoucna.

MOJE VLASY | ZACHY

Libuše Kobrynová