Muzeum Trilopark: dílny a úžasná prohlídka

29. červen 2023, 11:03
Muzeum Trilopark: dílny a úžasná prohlídka

V interaktivním muzeu pravěku Trilopark na Vás čeká jedinečná cesta do dob, kdy našem území bylo moře osídlené různými – a často celkem hrůznými – potvorami, do doby, kdy uhlí bylo zelené (třímetrová mnohonožka a metrová vážka? jasně! - u nás), do časů dinosaurů či mamutů...

Uvidíte desítky modelů v životní velikosti. Pouze u nás si Vaše děti sáhnou na PRAVÉ zuby dinosaurů, na mamutí stoličku a na spoustu dalších zkamenělin. Čeká Vás intenzivní dvouhodinový program, při kterém se Vám budou věnovat zapálení, kvalifikované lektoři. 

Z komentované muzejní expozice se přesunete do našich dílen! Tam si Váš potomek nabarví dvaceticentimetrovou lebku dinosaura, odkryje kostru raptora v životní velikosti, zkusí práci s preparačním zařízením, vytvoří si malý odlitek z naší kolekce forem (mimochodem největší na území republiky!) a leccos dalšího.

Informace o otvírací době najdete zde.

Během všedních dnů jsme po telefonické či mailové domluvě otevřeni pro školy; o víkendu vítáme rodiny s dětmi. Velmi se též osvědčila akce „Narozeniny v muzeu“. Na léto 2019 chystáme několik turnusů příměstských táborů!

Jak se k nám dostanete?

Trilopark se nachází poblíž zastávky MHD Palouček (tram 18, bus 193). Jedná se o žlutou jednopatrovou budovu, cca 100 metrů od zastávky, po levé straně směrem do Nuslí. Na budově je červený forex TRILOPARK.

Trilopark

adresa: Pod Terebkou 1139/15, 147 00, Praha 4-Nusle
email: [email protected]
telefon:  +420 732 865 798 (p. Zedník)

trilopark.eu