Fun Arena – 4 PATRA zábavy v centru Prahy!

20. březen 2023, 9:45
Fun Arena – 4 PATRA zábavy v centru Prahy!

4 PATRA zábavy v centru Prahy – arkádové automaty, deskoherní bar, paintball, Nerf, netradiční aktivity jako Axe Throwing, HADO, Drunk Busters či Robot Fight. Nezapomenutelné firemní akce a teambuildingy. Nejlepší oslavy narozenin. Divoké rozlučky se svobodou. A to není všechno! Nová pobočka Fun Areny designově řešená ve stylu futuristického prostředí Cyberpunku, odkud už nebudete chtít odejít!

  1. PATRO – Underground City

Prostor, který si můžete představit jako malé město z dystopického světa Cyberpunku plné tradičních i netradičních aktivit jako HADO, Axe Throwing, Lidský stolní fotbal či Souboje robotů. Najdete zde i náměstí s barem, Forrest geek areu, kde si budete připadat jak na Pandoře v Avataru či hernu s kulečníkem, stolními fotbálky a šipkami. Underground City je natolik unikátní prostor, že se nedá popsat slovy, ale musí se vidět!

  1. PATRO – Cyber Arcade

Arkádová herna ve stylu futuristického Cyberpunku, kde najdete 120 videoherních mašin z celého světa od klasických po moderní, od těch běžných známých až po unikáty, na které jinde v Evropě nenarazíte. Čekají na Vás závody, simulátory, střílečky, RPG, bojovky, … některé až pro 4 hráče. Nechybí zde VIP salonek či DOOM room s retro počítači zapojenými do LAN.

  1. PATRO – Mana Potion

Deskoherní bar ve stylu Fantasy a Pána prstenů, kde si můžete vybrat z více jak 100 druhů deskových her, změřit své síly v karetních hrách MtG či Pokémon nebo se vydat s družinou za dobrodružstvím v Dračáku, a to ve VIP salonku vybudovaném právě pro Dračí doupě či wargaming.

  1. PATRO – Factory Field by Paintballgame.cz

Zbrojnice, stylové zázemí a samozřejmě hřiště uzpůsobené na Paintball (Reball), Junior Reball, Extreme Archery, Speedsoft, Airsoft, Laser Ops či Nerf.

  1. PATRO – Studio Petrská

Fotografické studio a stejně tak krásný eventový prostor uzpůsobený pro firemní akce, přednášky, konference či filmové projekce. Pokud někoho neoslovuje styl Cyberpunku nebo Fantasy, tak Studio Petrská se svojí dominantou – Tiki barem s vyhřívaným pískem, je tou správnou volbou.

funarena_logo_CMYK

Fun Arena

adresa: Petrská 1158/18, 110 00 Praha 1 – Nové Město
telefon: +420 777 099 099
e-mail: [email protected]

www.funarena.cz

Akce Fun Areny