Divadlo kouzel Pavla Kožíška

13. červen 2023, 12:07

Naprosto originální a jedinečné divadlo, které v České republice nemá obdoby. Vedle pořadů pro děti, které se společně s kouzelníkem Pavlem Kožíškem na jevišti učí i čarovat, je pilotním představením divadla velkolepá show Magická esa. Strhující show s řadou originálních překvapení a nejúspěšnějších velkých „copperfieldovských iluzích“. Jedná se o jediné představení svého druhu u nás a je určeno pro celou rodinu.

Těšit se můžete na čtyřmetrovou skluzavku času, která promění postavu dospělého člověka v malé dítě, záhadné čtení myšlenek divákům v publiku, nebezpečné prostoupení obřím ventilátorem, originální levitaci divačky z publika, vystřelení kouzelnice z děla a na řadu dalších velkolepých iluzí plných perfektní zábavy! Magická esa je představení šité přímo na míru Divadlu kouzel a diváci jej tedy uvidí pouze na této scéně.  

Kouzla a magie jsou především světem hravé dětské fantazie, a proto na repertoáru máme také čtyři úspěšná dětská představení. Kouzelnické představení Pavla Kožíška to je známka perfektní zábavy nejen pro děti! Hlediště Divadla kouzel je hodně zkosené, aby i nejmenší děti kouzla na jevišti dobře viděli. V místním kouzelnickém obchodě si můžete zakoupit různé kouzelnické rekvizity, literaturu, hračky, DVD apod. A pokud si v salonku Harryho Houdiniho sáhnete na kouzelnickou hůlku, prý se vám splní i vaše tajné přání!

Rozhodně si nenechte si ujít také návštěvu Zrcadlového labyrintu v přízemí divadla. Opravdu unikátní velké zrcadlové bludiště, síň smíchu s vtipnými prohnutými zrcadly, antigravitační místnost, levitující stolek a jedinečné optické klamy jsou zárukou skvělé zábavy a originálního zážitku pro celou rodinu!

Divadlo je v Líbeznicích u Prahy cca 3 km za severní hranicí hlavního města a je to oblíbený turistický cíl především pro rodiny s dětmi. Pro diváky máme připravena k dispozici bezplatná parkovací místa pro osobní automobily a autobusy. Divadlo je také v dosahu pravidelných linek autobusů Pražské integrované dopravy.

Magická esa - strhující show pro celou rodinu

Velké „copperfieldovské“ iluze v podání mistra světa ze Světového poháru bavičů iluzionisty Pavla Kožíška. Těšit se můžete na čtyřmetrovou skluzavku času, která promění postavu dospělého člověka v malé dítě, záhadné čtení myšlenek divákům v publiku, nebezpečné prostoupení obřím ventilátorem, originální levitaci divačky z publika, vystřelení kouzelnice z děla a na řadu dalších velkolepých iluzí plných perfektní zábavy!
Účinkuje: Pavel Kožíšek, Hana Mašlíková / Alena Prešnajderová a Martina Poulíčková / Martina Dvořáková / Denisa Grossmannová, Matyáš Kožíšek, taneční skupiny Magic Girls a Electric Men a další. Vstupné: 389 Kč.

Škola kouzel – představení pro děti

Pojďte si hrát na kouzelnickou školu a v roli kouzelnických učňů čarujte společně s Pavlem Kožíškem. Každý kouzelnický učeň na jevišti dostane pravé kouzelnické vysvědčení a všechny děti v sále budou zapojeny do většiny kouzel a soutěží. Účinkuje: Pavel Kožíšek, Hana Mašlíková / Martina Poulíčková. Vstupné: 189 Kč.

S kouzly kolem světa! – představení pro děti

Prožijte velkou kouzelnickou cestou kolem světa! Poletíme na výlet letadlem a v každé zemi, kde přistaneme, na nás čekají typická a originální kouzla dané země. Děti budou s Pavlem Kožíškem čarovat přímo na jevišti a také se některá kouzla i naučí! Bezva zábava nejen pro děti. Účinkuje: Pavel Kožíšek, Hana Mašlíková / Martina Poulíčková. Vstupné: 189 Kč.

Hra kouzel a magie – představení pro děti

Originální a naprosto jedinečné představení iluzionisty Pavla Kožíška plné neuvěřitelných kouzel a perfektní zábavy nejen pro děti. Pojďte si hrát na kouzelníky jako Harry Potter a naučíte se mimo jiné také sami kouzlit! Účinkuje: Pavel Kožíšek, Hana Mašlíková Mašlíková / Martina Poulíčková. Vstupné: 189 Kč.

Předprodejní sítě PO CELÉ ČR: Ticketportal a Kulturní portál.

KOUZELNICKÝ OBCHOD: Kamenný obchod v 1. patře divadla je otevřen 60 minut před představením, během představení a 30 minut po představení nebo nakupujte pohodlně on-line na www.kouzelnickyobchod.cz.

Pokladna divadla

Pokladna divadla: 731 176 659 nebo on-line na www.divadlokouzel.cz. Telefonické a emailové rezervace vyřizujeme průběžně, zpravidla pondělí až pátek od 9:00 do 17:00 a v hrací den od 8:00 do 16:00. Otevírací doba kamenné pokladny je 60 minut před představením.

Divadlo kouzel Pavla Kožíška

adresa: Mírové náměstí 44, 250 65  Líbeznice
telefon: +420 731 176 659
e-mail: [email protected]

Doprava

Spojení autem:
směrem z Prahy - výpadovka Teplice, Mělník odbočka na Březiněves (silnice č. 243).
Líbeznice se nacházejí pouze cca 4 km od severní hranice Prahy.

Autobusové spojení Pražské integrované dopravy: 
od metra ze stanice "Ládví"
výstupní stanice: "Líbeznice I"

Další informace a aktuální program objevíte také na www.divadlokouzel.cz

Představení a akce Divadla kouzel Pavla Kožíška

6.4.2024, 14:00 – 16:15
Strhující show pro celou rodinu! více
27.4.2024, 14:00 – 15:00
Pojďte si hrát na kouzelnickou školu a v roli kouzelnických učňů čarujte na jevišti společně s Pavlem Kožíškem. více
11.5.2024, 14:00 – 15:00
Představení iluzionisty Pavla Kožíška plné neuvěřitelných kouzel a perfektní zábavy nejen pro děti. Pojďte si hrát na kouzelníky... více
2.6.2024, 14:00 – 15:00
Prožijte velkou kouzelnickou cestou kolem světa! Poletíme na výlet letadlem a v každé zemi, kde přistaneme, na nás čekají typická a... více