Diamant Expo – pořadatel výstav v Lounech a v Liberci

21. listopad 2023, 12:56
Diamant Expo – pořadatel výstav v Lounech a v Liberci

Lounské výstaviště se nachází v areálu Masarykových sadů, v odpočinkové zóně na severozápadním okraji Loun. Jeho tradice sahá až do roku 1931. V současné době výstaviště spravuje společnost Diamant Expo. Diamant Expo patří mezi nejvýznamnější pořadatele regionálních výstav a veletrhů v ČR.

Na výstavišti v Lounech v letošním roce uspořádáme sedm výstav. Výstavy a zahradě, stavbě a interiéru „DŮM A ZAHRADA“ a „DŮM“. Výstava pro milovníky zvířat a chovatele „ČLOVĚK V PŘIRODĚ“,  automobilů „AUTOSALON LOUNY“. Dva termíny jsou vyhrazeny pro výstavu o tvoření, řemeslech, rukodělných výrobcích „ŘEMESLA A KREATIVITA“. Výstava pro rodiny, děti, sportovce „RODINA A VOLNÝ ČAS“.

V Liberci pořádáme ročně tři akce. Stavební a zahradnickou DŮM A ZAHRADA LIBEREC, všeobecnou výstavu o bydlení DŮM A BYDLENÍ a výstavu automobilů AUTOSALON LIBEREC.

V roce 2017 prošli liberecké výstavy velkou změnou, kdy se všechny akce přestěhovali do nových prostor Home Credit Areny Liberec. Home Credit Arena nabízí moderní výstavní prostory. K dispozici jsou vnitřní prostory, kryté i nekryté venkovní prostory a výborné zázemí.
Velké parkoviště pro vystavovatele i návštěvníky. Snadná dostupnost arény. Zastávka MHD v bezprostřední blízkosti, perfektní navigační systém pro automobily. Arena se nachází u sjezdu z rychlostní komunikace, pár minut od centra města.

Velmi nás potěší, když budete v letošním roce při tom, až se dveře dvacáté šesté výstavnické sezóny firmy Diamant Expo s.r.o. otevřou, aby naplnili očekávání všech návštěvníků i vystavovatelů.

Více informací na www.vystavydiamantexpo.cz

10.5.2024, 18:00 – 21:00
Rocková parta Škwor k nové desce vyráží na jarní turné s názvem Sobě věrnej Tour! Vyladěnou technickou show přiveze kapela do 6 hal... více
5.11.2024, 20:00 – 21:00
Připravte se na jedinečný rockový zážitek! Dnes již legenda české rockové hudební scény kapela KABÁT se chystá oslavit... více
17.5.2024 – 19.5.2024, 23:59
XXVI. ročník výstavy osobních, užitkových, obytných vozů, přívěsů  a karavanů. Výstava je spojena s výstavou „Rodina a volný... více