Zoologické dobrodružství v Praze

23. srpen 2017, 0:08
Zoologické dobrodružství v Praze

Máme rádi zvířata, protože jsou hravá, dravá, pěkná a zábavná. Kde jich uvidíte nejvíce během jednoho dne? Určitě v zoologických zahradách. Pokud jde o větší areál, procházka vás jistě dost unaví, zvláště když jdete s menšími dětmi. V těchto případech zvolte pro přespání třeba moderní boutique hotel.

Blízká setkání zvířecího druhu

Zoologická zahrada Praha dovede své návštěvníky dost dobře naladit. Najdete tady mnoho míst, kde spatříte komentovaná krmení a setkání. Radost z pohybu oceníte během sledování lachtaní rodinky. Nechybí ani povídání u voliér se supy, seznámení s životem na jedné noze u plameňáků, o životě slonů, lvů, orangutanů. Průběžně se připravují křtiny a narozeninové oslavy oblíbených zvířátek, komentované projížďky vláčkem.

Během procházek po areálu nebudete mít čas na nudu. Speciální vycházky ve vás probudí zvědavost. Třeba s entomologem půjdete po stopách těch nejmenších a spatříte hmyz v různých biotopech. Procházka s odborníkem za divoce žijícími plazy a obojživelníky ve vás určitě také zanechá pěkné zážitky. Od května do září vás hudebně naladí koncerty pod širým nebem. Zajímavé výstavy nabízí Jurta, Galerie Gočárovy domy a Vzdělávací centrum.

Hotelová relaxace

Když odpočinek, tak rozhodně s plnou parádou. Hotel v Praze Holešovice poskytuje nejen snadnou dostupnost do historické části města, ale vychutnáte si i nejlepší relaxační techniky. Když neprožijete zrovna slunečný den, můžete zamířit do solária, kde disponují solárními sprchami s kolagenem, aby se tělo kvalitně a přirozeně opálilo. Po náročném dni wellness hotel v Praze 7 přichystá i privátní koupele – voňavé aromatické, bylinné, hydromasážní. Nechybí ani pohodlí rustikální finské sauny a několik druhů masáží. Ano, akční dovolená dá někdy zabrat, ale s nabízenými hotelovými službami si vše užijete naplno!