Znovuotevření Zoo Praha

28. duben 2020, 9:51
Znovuotevření Zoo Praha

Zoo Praha, která byla zcela uzavřená veřejnosti od 13. března, je od pondělí 27.dubna 2020 znovu přístupná v omezeném režimu. Vstup je možný pouze s elektronickou vstupenkou nebo permanentkou, uzavřeny zůstávají vnitřní pavilony a expozice a nekonají se žádná komentovaná setkání ani doprovodné programy.

„Jsem rád, že dnes znovu otevřela zoologická zahrada a Pražané tak mají další možnost, kde trávit volný čas. První den ve znovuotevřené zoo proběhl v klidu a děkuji všem návštěvníkům, že dodržovali bezpečnostní a hygienická opatření. Děkuji také všem zaměstnancům, že zajišťují bezproblémový chod naší zoo i za těchto ztížených podmínek,“ říká náměstek primátora Petr Hlubuček.

„Od čtvrtečního večera, kdy jsme se o možnosti znovuotevření dozvěděli, odvedli naši zaměstnanci neuvěřitelný kus práce,“ doplňuje ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek. „Posíleny byly stavy pracovníků návštěvnického servisu a pomáhala nám i Městská policie. Návštěvníků dorazil relativně nízký počet – 1329 – a chovali se ukázněně, nezaznamenali jsme žádné incidenty.“

Více informací naleznete zde: zoopraha.cz/znovutevreni

Elektronickou vstupenku si lidé mohou zakoupit na zoopraha.cz/evstupenka.