Zima zdravá i aktivní – to je Východní Morava

16. leden 2015, 15:27
Zima zdravá i aktivní – to je Východní Morava

Přes den na lyžích, čerstvý horský vzduch, po setmění bazén s teplou „mořskou“ vodou, výborné gastrospeciality a před usnutím masáž. Pro většinu naprosto ideální zimní dovolená.  A konkrétně Východní Morava takové možnosti nabízí.

Znáte oblasti Velkých Karlovic, Javorníků, Soláně, Horní Bečvy nebo Pusteven? Zdejší lyžařské areály nabízejí výborně připravené sjezdovky, atrakce pro děti, snowparky nebo snowtubing. Každé středisko má svou specialitku.

Navíc na lyžaře čeká velmi příjemná novinka: Letos poprvé se spojilo šest lyžařských areálů z Velkých Karlovic, Karolinky a Nového Hrozenkova a připravilo pro tuto část Valašska jednotný vícedenní skipas

Zimní Beskydy a Javorníky  jsou překrásné a nabízejí mnoho romantických míst. Dlouhé hřebeny přímo vybízejí k výletům na běžkách, upravované trasy vedou po vrcholcích desítky kilometrů okouzlující krajinou s dalekými výhledy. Mezi nejkrásnější trasy patří Beskydská Hornovsackámagistrála, vedoucí po hřebeni Vsetínských Beskyd, hřebenovka Javorníků  nebo  hvězdicovité trasy v okolí Pusteven.

Východní Morava  - to je také relaxace a odpočinek, péče o tělo i ducha, bylo by škoda nevyužít zimní lázeňské nabídky, za kterou se můžete vydat do lázeňských míst Luhačovic, Pozlovic, Ostrožské Nové Vsi, Buchlovic či Zlína. Relaxační procedury s širokou nabídkou masáží  a koupelí v mnoha variantách jsou ale samozřejmostí  také ve většině horských středisek či akvaparcích. Vyzkoušet můžete téměř vše - od čokolády a medu, až po zábaly z pivovarských kvasnic.

Východní Morava vytváří skutečnou harmonii pro skvělou dovolenou!

Vybírete si z nových PROGRAMů PRO VAŠE ZDRAVÍ
Valašská zima – Nadechněte se zdraví!
Kilometry na běžkách – Cesty ke ZDRAVÍ
Dopřejte si svět ZDRAVÍ a relaxace

www.vychodni-morava.cz/prozdravi

Na Východní Moravu pro zdraví!