Západ slunce, Jameson a film – načerpejte síly ve výletním kině!

7. srpen 2014, 12:19
Západ slunce, Jameson a film – načerpejte síly ve výletním kině!

Letní relax na příjemném místě s kvalitním filmem a sklenkou lahodného drinku v ruce – i takovou možnost mají letos všichni, kteří chtějí strávit horké večery v Praze tím nejpohodovějším způsobem. Přesně takový cíl si totiž vytyčili organizátoři Výletního kina Smíchov, když se do nevšedního projektu pouštěli. Ty nejzajímavější filmové kousky vybírá Aerofilms, osvěžující drinky za speciální ceny míchá Jameson bar.  Přijďte si užít léto!

Značka Jameson podporuje film po celém světě už dlouhou řádku let. Nejprodávanější irská whiskey se účastní mezinárodních filmových festivalů, produkuje ale také vlastní projekty, jako například Jameson Cult Film. Se svými letními drinky tudíž nemůže chybět ani ve Výletním kině Smíchov.

Dramaturgie Aerofilms pečlivě vybrala z domácí i světové produkce to nejlepší, co byste v létě měli vidět. Na každý den připadá jedna filmová lahůdka. Na programu nechybí například Vlk z Wall Street, Trainspotting, Ranhojič, Trabantem až na konec světa, Gravitace a mnoho dalších divácky úspěšných kousků. Báječnou atmosféru u vody už může dotvořit jedině skvělý drink. Než si najdete to nejlepší místo a pohodlně se uvelebíte ve fatboyi, nezapomeňte si proto nějaký zarezervovat. Koktejl dle Vaší nálady Vám rádi namíchají barmani z Jameson baru. V nabídce nejoblíbenějších letních drinků jsou žádané coolery – Jameson Ginger, Mint, Apple nebo Cranberry. Kombinace skvělé Jameson Whiskey a zázvorové, mátové, jablečné nebo brusinkové limonády jsou jednoduše perfektním osvěžením po horkém dni, s kterým si filmové bonbónky pod širým nebem báječně vychutnáte. Pojďte do kina s Jamesonem! Pohodlí na sedacím pytli, báječný Jameson drink a film, na který jste se těšili. Lepší už to být ani nemůže. Nepropásněte příležitost cítit se v kině jako v ráji! Bavte se stylově a vkusně – s Jamesonem a dobrým filmem!

Výletní kino Smíchov najdete na Hořejším nábřeží 2, Praha 5. Využít můžete například tramvaje č. 3, 7, 17 a 52. Ze zastávky Výtoň snadno dojdete přes železniční most - z protějšího břehu už areál nepřehlédnete. Těšíme se na Vás!

Sledujte www.jameson.cz a www.vyletnikino.cz