Začalo natáčení filmu Magic Mike XXL

1. říjen 2014, 14:59
Začalo natáčení filmu Magic Mike XXL

29. září začalo natáčení režiséra Gregory Jacobse „Magic Mike XXL“, ve kterém se vedle herců z prvního filmu objeví i nové hvězdy.

Hvězdy filmu „Magic Mike“ Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez a Gabriel Iglesias se opět scházejí při natáčení netrpělivě očekávaného pokračování „Magic Mike XXL“, které pod režijním vedením Gregory Jacobse začalo 29. září. Oznámení vydali Greg Silverman, prezident celosvětové produkce a Sue Kroll, prezidentka celosvětového marketingu a mezinárodní distribuce ze společnosti Warner Bros Pictures.

Vedle hvězd z prvního filmu uvidíme v nových rolích Elizabeth Banks (série „Hunger Games“), Donald Glover („Zpátky do školy“), Amber Heard („Rumový deník“), Andie MacDowell („Footloose“), Jada Pinkett Smith („Gotham“) a Michael Strahan (TV talk-show „Live with Regis and Kathie Lee“).

Premiéra filmu „Magic Mike XXL“ je naplánována v ČR 2.7.2015.

Režisérem a producentem nového filmu je držitel ceny Emmy Gregory Jacobs („Liberace!“), který během své dlouholeté spolupráce se Stevenem Soderberghem produkoval film „Magic Mike“ a celou řadu dalších celovečerních filmů. Při natáčení filmu „Magic Mike XXL“ se opět sejdou producenti filmu „Magic Mike“ Nick Wechsler, Channing Tatum a Reid Carolin, který je i autorem scénáře. Výkonným producentem bude režisér prvního filmu Steven Soderbergh.

Děj filmu „Magic Mike XXL“ navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem vstoupit do světel reflektorů v posledním dech beroucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení a když se cestou zastaví v Jacksonville a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti.
Silverman ve svém oznámení uvedl: „Film ‚Magic Mike‘ dosáhl ohromného úspěchu jak u diváků, tak u kritiky. Těšíme se na pokračování, na kterém se podílí mnoho talentovaných lidí, kteří se zasloužili o úspěch prvního filmu – jak před kamerou, tak za ní – a vítáme všechny báječné přírůstky v hereckém obsazení.“

Sue Kroll uvedla: „Komerčně úspěšný film ‚Magic Mike‘ triumfoval u kritiky a potěšil diváky po celém světě zábavným a fascinujícím nahlédnutím do světa, který mělo a bude mít možnost spatřit jen málokdo. Jsme nadšeni, že společně s několika dalšími báječnými postavami přivedeme tyto nezapomenutelné postavy zpět na plátna kin v příběhu, který je zavede ještě dále.“