Zábavě na Sport Akord Festu nikdo neodolá, vyhraje každý, kdo přijde

1. srpen 2014, 15:07
Zábavě na Sport Akord Festu nikdo neodolá, vyhraje každý, kdo přijde

Víte, jakou legraci si s přáteli užijete, když se z Vás na chvíli stanou figurky lidského stolního fotbalu? Už jste někdy hráli discgolf a máte představu, jaká jsou pravidla kroketu? A co teprve kubb či indoor curling? Že Vám to nic neříká? Je na čase to změnit! Stačí přijít poslední prázdninovou sobotu 30.08.2014 v 11:00 hodin do Akordu, kde dostanete jedinečnou možnost tyto netradiční sporty s - pro většinu - trochu exotickými názvy poznat a třeba si je rovnou i vyzkoušet.

V prostorách DK Akord a jeho bezprostředním okolí bude přichystán bohatý program pro amatéry i zkušené nadšence, pro rodinné i smíšené týmy, ale též pro pasivní sportovce či zvědavé diváky sledující sport jen z povzdálí.  Porci zábavy a sportu, která jde skrze všechny generace, bude zájemcům naservírovaná v rámci festivalu - Sport Akord Fest.

Účastníci Sport Akord Festu si nejen zasportují (budou-li chtít), seznámí se s netradičními sporty, které si budou moci užít přímo na místě, dozvědí se spoustu zajímavostí z oblasti sportovní výživy, ale představí se jim i konkrétní sportovní oddíly, kluby, kroužky a jednoduše tak získají tipy na to, jak aktivně vyplnit volný čas - ať už svůj či svých potomků.  Na podiu se mezitím vystřídají zajímavé show a exhibice. K vidění a osahání bude též atraktivní sportovní vybavení či náčiní. Pro malé i velké „soutěživce“ bude připraven okruh plný her a zajímavých úkolů. Hrdinové, kteří se pustí do zápolení, budou odměněni drobnými cenami.  A nejen oni. O malý dáreček nebudou ochuzeni ani ti, kteří se přijdou jen tak kouknout z bezpečné vzdálenosti.

Celodenní akci završí koncerty pod záštitou Letního festivalu, a to kapela Už jsme doma s populárními písničkami ze seriálu Krysáci a den plný zážitků uzavře pop-rocková kapela Persona ze Žatce, která zaujala porotu v hudební soutěži Fajn Fest.

Kulturu má Akord už v samotném názvu. Je to přeci náš „kulturák“ a chodíme do něj za emocemi - na divadlo, koncerty, výstavy, křepčíme zde na bálech, rozněžňujeme se na předehrávkách našich dětí.  Se stejnou samozřejmostí vyrážíme do Akordu za romantikou – třeba na večeři při svíčkách, jeho elegance využíváme k uspořádání svateb, slavíme zde promoce, organizujeme noblesní rauty pro obchodní partnery, namáháme mozkové závity při firemních školeních a kurzech… Zdálo by se, že je nabídka kompletní, avšak k uzavření kruhu dokonalé multifunkčnosti doplnil Akord ještě jeden (v  domech kultury) lehce opomíjený článek. Sport! A jelikož je Ostrava městem sportu, konec letních prázdnin oslavíme v sobotu 30.08.2014 od 11:00 v AKORDU tentokrát úplně nově.  Sport Akord Festem!

Netruchlete proto doma z konce prázdnin! Dorazte se s Akordem poveselit! Největší odměnou bude Vaše nadšení ze společně prožitého dne, ze setkání, ze zářících oček našich nejmenších.  Přijďte si zahrát a pobavit se do Akordu – domu kultury a SPORTU.

Dům kultury AKORD – komfortní zážitky pro každého – divadla, koncerty, společenské akce.