ZA VÁNOČNÍMI NÁKUPY DO INFORMAČNÍHO STŘEDISKA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

22. listopad 2018, 23:46
ZA VÁNOČNÍMI NÁKUPY DO INFORMAČNÍHO STŘEDISKA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

Hledáte originální dárek pod vánoční stromeček? Už vás někdy napadlo zajít na nákupy do informačního střediska? Z naší bohaté nabídky si určitě vyberete.

Pro děti nabízíme dárky s pohádkovou tématikou. Vybrat můžete knihu, DVD, trička nebo omalovánky pro ty nejmenší. Školáky jistě potěší powerbanka nebo nejrůznější flash-disky. Pro čtenáře si jistě vyberete ze široké škály knih nejen o Ústí nad Labem. Do domácnosti u nás pořídíte originální dárky z kolekce Slavných lokálních značek, např. kuchyňskou zástěru nebo dárkové balení věhlasného mýdla s jelenem, obsahující také tekutý prací prášek. V neposlední řadě můžete zakoupit jedinečnou sadu kalendářů na rok 2019.

U nás navíc můžete nakupovat z pohodlí domova. Na webových stránkách www.usti-nad-labem.cz si vyhledejte v sekci Turistům e-shop a můžete začít vybírat. Vše zde naleznete přehledně uspořádané, s popisky a dostupností jednotlivých produktů.

Pro navození té správné vánoční nálady si určitě nenechte ujít Ústecké Vánoce, které se letos konají v termínu 2. – 23. 12. 2018. Připraven je skutečně zajímavý program na Lidickém náměstí, Kostelním náměstí i na dalších místech. Podrobné informace naleznete na stránkách www.usteckevanoce.cz.

Pro další dotazy neváhejte kontaktovat pracovníky Informačního střediska města Ústí nad Labem, a to buď na telefonním čísle +420 475 271 700 nebo prostřednictvím e-mailu [email protected].