Whisky Life! Prague - festival (nejen) pro milovníky whisky

8. říjen 2017, 22:31
Whisky Life! Prague - festival (nejen) pro milovníky whisky

Kde jinde si můžete zakoupit ochutnávku širokého výběru whisky za minimální ceny?

Jako už každoročně zde budou nejvýznamnějšími distributory v České republice a hosty ze zahraničí otevřeny a nabídnuty k ochutnávce whisky lahvekteré se sem ještě ani nedováží a to vše  za minimální degustační ceny - násobky 30,-Kč.  Jako každoročně se snaží organizátoři pozvat na festival hosty či zástupce palíren, které ještě nemají zastoupení na našem trhu. V minulých ročnících to byl světoznámý odborník na whisky a autor Whisky Bible Jim Murray, spisovatel a degustátor John Lamond a člen SWMS John McCheyne. V letošním jubilejním pátém roce přijedou představit své whisky a vést masteclass  palírny Murray McDavid a Niche drinks  dále vám představí své portfolio palírny Slyrs a  Wieser - Wachau . Určitě si také každý milovník whisky najde i mezi stálými českými distributory whisky novinky, které ještě neměl možnost ochutnat. Více o vystavovatelích na festivalovém webu a facebooku.

Pátek   3.11.2017
6.00 -23.00   vstupné 470 CZK  

Sobota 4.11.2017
14.00-22.00   vstupné 470 CZK  

- Happy  Hour / Zvýhodněné vstupné 350 CZK se vztahuje na uplatnění vstupenky na místě konání v době mezi  14:00 – 15:00 vstupenka pak platí až do 22.00 Upozorňujeme, že po 15:00  vám už ale nebude na tuto vstupenku  umožněn vstup!

Vstup pouze pro osoby starší 18 let.

Upozorňujeme  že počet vstupenek je limitován.

Vstupenky na akci jsou již nyní k dostání v síti Ticketstream -  www.ticketstream.cz

V ceně vstupenky je vlastní originální sklenka na whisky Glencairn se závěsnou šňůrkou na krk, Pepsi cola, festivalová brožurka na psaní degustačních poznámek, propiska a minimálně 10 degustací zdarma -  další ochutnávky whisky budou na místě ke koupi za festivalovou měnu a její násobky Dram (1 Dram – 30,-Kč).

Doplňkové masterclasses jsou k prodeji na webu festivalu http://www.whiskylifeprague.cz/ 

Masterclass je řízená ochutnávka 4 -5 druhů whisky pod vedením ambasadora na danou značku, jejich kapacita je omezená pro maximálně 20 -25 osob, proto neváhejte s jejich rezervací.  

Jako vždy Vás bude provázet festivalem klavírní hudba, své skvělé improvizace Vám předvede finalista soutěže Pianista roku Jan Horák a skotské dudy. Dále si budete moci zakoupit pravé anglické slané koláče, pralinky a dorty, produkty PepsiCo, neodmyslitelné doutníky, cigára, pivo a koktejly.

Více informací o Whisky Life! Prague včetně programu a vstupného, najdete na stránkách http://www.whiskylifeprague.cz/ 

https://www.facebook.com/WhiskyLifePrague/