Využijte výhod včasné rezervace s NOVASOL

6. říjen 2015, 12:01
Využijte výhod včasné rezervace s NOVASOL

Myslet na svou další letní dovolenou již teď se vyplatí. Zvláště, pokud zvažujete pronájem rekreačního domu či apartmánu v lukrativních evropských destinacích. Rezervujte si ubytování u NOVASOL  a budete příjemně překvapeni!

Vybírejte z pestré nabídky 40 tisíc rekreačních objektů ve 29 zemích Evropy. Komfort a kvalita na vás čeká ve sladké Francii, ve žhavém Řecku i v malebné Skandinávii. Poznejte místní gastronomii, historii, velká města, pamětihodnosti, zázraky přírody a technické zajímavosti. Udělejte radost svým dětem prázdninami u moře a návštěvou akvaparku!


Nečekejte na poslední chvíli a rezervujte si chatu svých snů teď hned. Přesně v duchu pořekadla „kdo dříve objedná, ten dříve jede“. Nejhezčí domy v nejoblíbenějších lokalitách za nejvýhodnějších cenových podmínek a v nejlepších termínech jsou rozebrány jako první. Buďte chytří, zařaďte se mezi nejrychlejší a rozhodněte se pro svou vilu s bazénem ještě dnes.

Podívat se můžete například do pohádkového Dánska, hausbótem proplout Německo, nádhernou krajinou plnou vodních kanálů, bohatých měst a různých atrakcí se pyšní Holandsko. Objevte fascinující jezera a lesy Švédska, užijte si koupání ve vlnách Jadranu, kochejte se vodopády a fjordy Norska. Je jedno, kam plánujete vyrazit. Nabídka NOVASOL  je široká a pestrá, jde jen o to, zajistit si svůj prázdninový dům do konce roku 2015. Nenechte se předběhnout!

Objednejte si REKREAČNÍ DOMY, APARTMÁNY, CHATY A CHALUPY s NOVASOL už teď!