Vypsaná fiXa hledá pozounisty!

23. červenec 2014, 9:22
Vypsaná fiXa hledá pozounisty!

Hráče na pozoun, tedy na poměrně neobvyklý nástroj pro hudební žánr, ve kterém se tato pardubicko-pražská formace pohybuje, hledá kapela Vypsaná fiXa pro své podzimní turné.

Vysvětlení podává frontman kapely Márdi: „Letos nás čeká velké podzimní turné Před náma hrajeme my - oslava našeho dvacetiletého působení pospolu. Řekli jsme si, že když je to dvacet let a turné čítá dvacet koncertů, tak si to užijeme, a přichystáme pro fanoušky nějaké specialitky. A jednou z nich je právě akce pozoun. Na našem posledním albu, v písni Krásný smutný den, na něj hraje náš producent Ondra Ježek. Nápad použít tento druh dechového nástroje přišel až po tom, co jsme skladbu nahráli, ale s odstupem je nutno říct, že to tam sedí jak má. A tak jsme se rozhodli, že prostě pozoun musí znít na každém koncertu turné. Šanci tak mají ti, kdo hrají na tento nástroj a chtějí si s námi tuto píseň zahrát. Uvítáme každého pozounistu, který dorazí na naše podzimní koncerty, ať už je to amatér či profesionál, bez rozdílu věku a pohlaví. A pozor, všichni, kdo si s námi zahrají na jednotlivých
koncertech turné Před náma hrajeme my, se pak sejdou 17. prosince ve Velkém sále pražské Lucerny a doprovodí nás na tomto legendárním pódiu. Takže pište na email [email protected].“

Další informace ohledně akce pozoun se zájemci dozví na stránkách kapely www.vypsanafixa.cz nebo na kapelovém facebooku.

Zde oficiální vyhlášení kapelou: https://www.youtube.com/watch?v=J49q4t-0dig&feature=youtu.be

Turné Před náma hrajeme my tour 2014 startuje 17. října v Jablonci nad Nisou v klubu Na Rampě a skončí 20. prosince v kulturním domě v Herálci. Jedna z novinek je i prodej vstupenek na jednotlivé koncerty.

Již dnes je možné si vstupenku nejjednodušší cestou koupit přes portál: www.smsticket.cz a to pouhým zasláním sms zprávy. Odkaz zde: http://www.smsticket.cz/vypsana-fixa.

Vstupenky na pražský koncert v Lucerně je možné také zakoupit na všech koncertech Vypsané fiXy, v obchodě na kapelovém webu www.vypsanafixa.cz nebo na pokladně Lucerna Music Baru a v síti www.ticketpro.cz.

Více informací na www.vypsanafixa.cz nebo na https:\\facebook.com/vypsanafixa.

PŘED NÁMA HRAJEME MY TOUR 2014

ŘÍJEN

Pátek 17 Jablonec nad Nisou - Na Rampě
Sobota 18 Jindřichův Hradec - KC Jitka
Čtvrtek 23 Ostrava - Garage
Pátek 24 Frýdek Místek - Stoun
Sobota 25 Krnov - Kofola
Čtvrtek 30 Plzeň - Buena Vista
Pátek 31 Tábor - Hotel Palcát

LISTOPAD

Pátek 7 Most - KD Medůza
Sobota 8 Liberec - Bunkr
Středa 12 Olomouc - U Klub
Pátek 14 České Budějovice - KD Vltava
Pátek 21 Dobříš - KD
Sobota 22 Vimperk - Hotel zlatá hvězda
Středa 26 Brno - Fléda
Pátek 28 Zlín - Golem
Sobota 29 Třebíč - KD

PROSINEC

Pátek 5 Pardubice - El klub
Sobota 6 Karlovy Vary - Lidový dům
Středa 17 Praha - Velká lucerna
Sobota 20 Herálec - KD

Děkuji za pozornost, v případě dotazů nás neváhejte kontaktovat. Fotografie v tiskové kvalitě a vizuál k turné Před náma hrajeme my tour 2014 naleznete na: http://kestazeni.turner.cz/

Pavel Turner
Pavel J. Turner
TURNER PR
+420 602 346 315
www.turner.cz