Vyhledávací soutěž Mercedes Benz Live Space vyhráli talentovaní mladíci On the Way!

19. září 2014, 11:39
Vyhledávací soutěž Mercedes Benz Live Space vyhráli talentovaní mladíci On the Way!

Porota hudební soutěže Mercedes Benz Live Space 2014 ve složení Pavel Anděl, Cyril Hořánek, Milan Cais, Jan Čechtický a Honza Ponocný zvolila za vítěze pátého ročníku vyhledávací soutěže Mercedes Benz Live Space mladou pop-punkovou kapelu z Bruntálska On the Way.

„Byli jsme z toho úplně paf! Ve vítězství v takové konkurenci kapel jsme vůbec nevěřili,“ popisuje pocity vítězství bubeník Štěpán Jelen.

On the way prošli do finálové desítky sítem více než pěti set přihlášených kapel a kromě hlavní ceny poroty se stali rovněž suverénním vítězem divácké části soutěže.

Tento rok jsou ceny pro vítěze více než lákavé. Začátkem října vyráží partička On the way na Mercedes Benz Live Space 2014 jako support kapel Imodium a ZakázanÝovoce. 

„Turné má téměř 30 zastávek a my se těšíme jako malý kluci. Hrát po celé republice a navíc po boku takových zkušených kapel je pro nás velká čest a závazek. Pilně zkoušíme, chceme se ukázat v tom nejlepším světle,“ komentuje přípravy na tour zpěvák a kytarista Matěj Jelen.

Podzimní turné není jedinou cenou, kterou vyhlašovatelé soutěže Mercedes Benz Live Space pro vítěze nachystali. V nejbližší době čeká kapelu natáčení videoklipu k prvnímu singlu a vše vyvrcholí vydáním desky zkraje příštího roku.