Vychutnejte si jaro v podobě chřestu

4. červen 2019, 14:29
Vychutnejte si jaro v podobě chřestu

Užijte si jarní počasí spojené s čerstvými sezonními surovinami. Vychutnejte si chřestové pokrmy připravené v té nejlepší kvalitě.

Načerpejte inspiraci v restauraci Grand Cru od šéfkuchařského dua Svatopluka Hemmera a Saši Pavloviče, kteří od března vládnou kuchyni tohoto prestižního podniku.

Restaurace Grand Cru aktuálně nabízí v rámci svého nového menu i chřestové speciality typické pro jarní období. Šéfkuchaři Svatopluk Hemmer a Saša Pavlovič připravili nové sezonní menu založené na místních surovinách, které jsou zásadně vždy čerstvé.

Kromě oblíbených pokrmů si můžete vychutnat jarní kombinaci právě s chřestem, jak v podobě předkrmu, tak hlavního chodu. Kromě toho si můžete samozřejmě užít i další speciality restaurace. Pokud byste měli v plánu navštívit restauraci v průběhu dne, bude na vás chřestová nabídka čekat i v poledním menu.

S chřestem vám v Grand Cru v rámci večerního menu připraví například:

  • Kombinaci chřestu, pražské šunky, vejce a bylin jako překrm
  • Telecí hřbet s chřestem, čerstvým bramborem, houbami a omáčkou Perigord

Profesionální tým restaurace vám navíc rád doporučí kvalitní vína, která skvěle doplní nabízené pokrmy.

Pochutnejte si na kvalitním jídle ze sezonních surovin v restauraci Grand Cru.

Pokud chcete stihnout jarní menu, než ho vystřídají letní suroviny, neváhejte si zarezervovat stůl na telefonním čísle +420 775 044 076. Kompletní menu restaurace najdete na stránkách www.grand-cru.cz.