United 5 vydávají své debutové album The First Step

31. srpen 2015, 11:34
United 5 vydávají své debutové album The First Step

Česko-slovenský boyband United 5 v těchto dnech dokončuje své debutové album s názvem The First Step. Album s dvanácti popovými skladbami z dílny britského skladatele Andrewa Murayho vyjde 11. září v digitální podobě a na CD nosiči. Nahrávalo se v průběhu celého roku v pražském studiu Faust.

Dvanáctku skladeb doplňují dva bonusy. Prvním je akustická verze pilotní skladby Longest summer. Druhým je remix letního singlu Name in the sand od britského DJ Adama Turnera, se kterým United 5 aktuálně útočí na britské taneční hitparády a který bude k dispozici i českým rádiím.

Vydání debutového alba The First Step předcházely tři videoklipy – k písničce Longest summer, baladě Can you hear me a svěžímu letnímu singlu Name in the sand. Všechny tři videoklipy úspěšně bodovaly v českých hitparádách. Těsně před vydáním alba bude ukončena soutěž, která umožňovala fanouškům přes celé prázdniny posílat své verze videoklipu ke skladbě Name in the sand. Z těchto videí bude sestříhána nová fanouškovská verze videoklipu. Aktivní fanoušci United 5 si tak nejen zahrají ve videoklipu se svými oblíbenci, ale získají také další atraktivní ceny, například VIP vstupenky na koncertní turné, plánované od poloviny října po České republice a Slovensku.

První koncertní turné v historii této mladé hudební skupiny se však neuskuteční na domácí scéně, ale rovnou ve Velké Británii! V druhé polovině září United 5 čeká 40 vystoupení v 11 městech, včetně Londýna, Manchesteru, Bristolu a dalších. „Turné, stejně jako úspěch v rádiích a tanečních hitparádách v UK, je základem pro splnění našeho cíle. Chlapci budou reprezentovat Českou i Slovenskou republiku na zahraniční scéně, zejména pak ve Velké Británii, a doufáme, že na nás budou všichni hrdí,“ uvedl producent skupiny Nemoros s.r.o. Roman Rossi.

The First Step - track list

Longest summer
Empty bottles
Evelyn
Hide
Change
Kings of the world
Can you hear me
Lost without you
Name in the sand
Stars are burned
Lie
Untouchable
Bonus:
Longest summer  „acoustic version“
Name in the sand  „Adam Turner Club mix“

Více informací na www.united5.cz a FB www.facebook.com/united5official

Foto: archiv United 5