Ubytování v Jizerských horách

3. červen 2019, 0:32
Ubytování v Jizerských horách

Hledáte příjemné ubytování v panenské přírodě s velkou možností volnočasových aktivit v okolí?

uko

Penzion UKO je tím skvělým místem, kde naleznete útulné ubytování na horách s Wellness centrem v krásné přírodě, i mnoho možností kam vyrazit na výlet. Náš penzion je tvořen třemi podobnými objekty v každém objektu se nachází 6-7 různě velkých pokojů s kapacitou až 25 lůžek.

Vybavení pokojů

V našem penzionu se můžete ubytovat v 2–4 lůžkových pokojích či rodinných mezonetových apartmánech nebo apartmánech s vlastní kuchyňkou. Celý penzion je nekuřácký. Pokoje jsou plně vybavené. V každém pokoji najdete televizi se satelitním připojením, dále nabízíme pro naše hosty WIFI připojení zdarma. V ceně pobytu je zahrnuto povlečení, ručníky, toaletní papír.

triluzkovy-pokoj

Relaxace ve vlastním Wellness centru

Jako jeden z mála penzionů se pyšníme vlastním Wellness centrem, kde se můžete zrelaxovat v bazénu se slanou vodou. Součástí bazénů je i dětský bazének-brouzdaliště se slanou vodou pro ty nejmenší. Pro hosty penzionu UKO je u pobytů na 2 a více nocí neomezený vstup do bazénu zdarma. Další služby, které našim hostům zajistí ten pravý relax, jsou Kneippovy lázně, vířivka, sauna nebo kosmetické služby. Nabízíme také relaxační masáže, během kterých se necháte hýčkat pod rukama našich zkušených masérů.  

bazen-uko