TOP lokality v Praze

15. duben 2014, 10:25
TOP lokality v Praze

 Hledáte luxusní lokalitu v Praze, blízko centra, v krásném prostředí? Realitní kancelář Homesweethome.cz nabízí bohatou nabídku bytů mimo jiné i v těchto lokalitách:

Vinohrady – koupě bytu na pražských Vinohradech představuje jednu z nejlepších investic, kterou můžete udělat. Pokud vás láká představa bydlení v historickém centru města s vynikající dopravní dostupností, ale přitom hledáte klidné bydlení, je pro vás tato lokalita ideálním řešením Realitní kancelář

Homesweethome.cz vám ráda zprostředkuje prodej bytů na Vinohradech, a poskytne kvalitní služby spojené s koupí bytu. Rozhodnete-li se ke koupi bytu na Vinohradech, učiníte také rozumnou investici, vzhledem ke skutečnosti, že Vinohrady jsou žádanou lokalitou, a ceny nemovitostí v této čtvrti neustále mírně stoupají.


Byty na Vyšehradě jsou velice atraktivní díky snadné a rychlé dostupnosti centra a jako bonus často nabízejí výhled na Vltavu, Petřín, Pražský hrad, jsou v blízkosti Náplavky, kde se konají pravidelné farmářské trhy... Vyšehrad je ideální lokalitou jak pro mladé páry, tak i pro rodiny s dětmi.