Tipy na dárky pro chlapy

25. říjen 2013, 10:06
Tipy na dárky pro chlapy Tipy na dárky pro chlapy

My muži víme, že ženy rády dávají praktické dárky, které ale správného muže zrovna moc nepotěší. Avšak ženám situaci s výběrem dárku vůbec nemůžeme závidět. Proto jsme sestavili seznam tipů na zajímavé dárky pro muže, který může být inspirativní a možná i překvapivý pro leckterou ženu :-) Toto prostě chlapi chtějí!

Pilotem na zkoušku – řízení skutečného letadla

Pokud jako dárek pro chlapa zvolíte zážitek Pilotem na zkoušku, většinou se trefíte. Jen tak na okraj, většinu zážitků nakupují pro svoje muže právě ženy. Chlap z nám trochu neznámého důvodu si to prostě sám nekoupí. Co ale víme je to, že když dorazí k nám na letiště, tak sice dělá, že to jako dostal, ale už se zvědavě ptá, jak to všechno funguje, že si to vždycky přál zkusit, jestli bude moct to letadlo opravdu řídit a nakonec odchází od letadla šťastný jako malý kluk. Rozesmátý, spokojený a plný nové energie a inspirace k životu. Co udělá takový klukovský dárek, že?

Vyhlídkové lety

Ne všichni chlapi milují dobrodružství. Některým opravdu více vyhovuje klídek a domácí pohodlí. Při vyhlídkovém letu sice nestříká adrenalin, ale o to větší pohoda a relaxace takový let je. Pohled z ptačí perspektivy na místa, která do té doby člověk vídá jen ze země je něco nezapomenutelného. Pokud váš muž ještě navíc holduje fotografii, je vyhlídkový let letadlem ten nejlepší dárek.

Dobrodružství

Hledáte-li opravdu nevšední dárek a váš muž je alespoň trošku dobrodružnější povahy, potom mrkněte na náš celodenní výlet nad nevyšší hory Evropy – Alpy. Přes tyrkysově modrá alpská jezera, ledovcová pole, rozeklané štíty mohutných hor a dech beroucí hloubky údolí se podíváme až k nejvyšší hoře rakouských alp – majestátnému Grossglockneru. Tento vyhlídkový let nad Alpy uchvátí každého milovníka hor a dobrodruha.

Další tipy na originální dárky a zážitky pro chlapy můžete čerpat na www.darkyprochlapy.cz