The Tap Tap v Opeře - opět beznadějně vyprodáno!

18. listopad 2014, 16:19
The Tap Tap v Opeře - opět beznadějně vyprodáno!

Již čtvrtý ročník charitativního mikuláškého koncertu The Tap Tap v Opeře, který se bude konat 1. prosince tohoto roku, je opět beznadějně vyprodaný. Poslední vstupenky se prodaly tři týdny před datem konání koncetu.

The Tap Tap nabízejí svým fanouškům další možnost, jak zhlédnout jejich jedinečné mikulášské vystoupení, kde s nimi vystoupí i Dan Bárta, Roman Zach a lidová muzika Notičky. Romana Zacha v mikulášském představení doplní ještě Iva Kubelková a Tereza Voříšková. Spolu s The Tap Tap vystoupí i generální ředitel Ford Motor Company Jan Laube.  Celý koncert bude v přímém přenosu vysílat televizní stanice Prima love a diváci tak budou mít možnost posílat během přenosu darovací zprávy DMS a tak přispět na dostavbu Jedličkova ústavu a škol.
"Jsme moc rádi, že o náš mikulášský koncert ve Státní opeře Praha je takový zájem. Vyprodat v Praze s předstihem tak velký sál není jen tak. Bereme to jako signál, že přesto, že se jedná o sbírku, lidé na nás chodí rádi a těší se na dobrou zábavu" říká Šimon Ornest, kapelník a dirigent The Tap Tap.

Cena jedné DMS bude  30,- Kč, z nichž 28,50 Kč půjde na dostavbu Jedličkova ústavu – sbírku JUS.
Celým koncertem bude provázet Ladislav Angelovič spolu se skvělým hercem a moderátorem Jiřím Mádlem.


Více informací na www.thetaptap.cz nebo www.tapvopere.cz