The Rocket Dogz! Taky tě máma varovala, ať se nechytíš špatné party? Pozdě...

20. únor 2018, 9:48
The Rocket Dogz! Taky tě máma varovala, ať se nechytíš špatné party? Pozdě...

The Rocket Dogz přináší rovnou tu nejhorší partu ze všech, ale my vám garantujeme, že se vám v ní bude setsakramentsky líbit.

Zpěvák a kytarista Woody o desce říká: „Je to 12 palců velká, krvavě rudá placka a na ní 13 hitů rychlejších a nakažlivějších než kdy dřív. Čekali jste songy o příšerách a zombiích? To jste na omylu. Opak je totiž pravdou. Nedělní bolehlav, sado maso hrátky za poslechu Bee Gees a žvásty nalitýho dědka totiž můžou bejt daleko větší utrpení, než kousnutí od uslintanýho upíra. Láska, sex a jiný násilí, tuny pomády, litry chlastu, potu, krve, slz a jedno nečekaný probuzení v márnici, ale hlavně spousta srandy, všechna tahle nádhera vyzrcadlená v oldschoolovejch rock´n´rollovejch rytmech, stejně tak jako v nadupaným psychobilly nářezu. K tomu přičtěte všudypřítomný cvakání pekelnýho kontrabasu a nevídaný žánrový přesah. Přesně tohle dělá z desky Bad Blood návykovej koktejl, kterej si budete objednávat donekonečna ale nikdy se vám z něj nezvedne kýbl. Přesně tohle dělá z naší nový desky Bad Blood návykovej koktejl, kterej si budete objednávat donekonečna ale nikdy se vám z něj nezvedne kýbl.“
Křest alba BAD BLOOD 23.2. na 007.

The Rocket Dogz - Intro / Bad Blood | Bad Blood 2018

Psychobilly je u nás stále populárnější a The Rocket Dogz jsou důkazem, že i v ČR máme kapely, které bez problémů obstojí ve srovnání se světem. Čtvrtá řadovka The Rocket Dogz a zároveň první český psychobilly vinyl všech dob vychází již 23.2. u PHR Records a její křest proběhne ještě toho samého dne v pražském klubu 007 na Strahově.