The Feud roztančí tanečními beaty a rockovými riffy Majálesy i kluby napříč Českem

19. duben 2014, 12:11
The Feud roztančí tanečními beaty a rockovými riffy Majálesy i kluby napříč Českem

Je to jako když se znovu setká banda lidí, kteří spolu prožili už nejednu vydařenou party a vědí, že až se příště uvidí, bude to ještě lepší. Manchesterské trio The Feud se na jaře vrací, aby ještě před svým vystoupením na letošním Rock for People zahřálo své věrné i nově získané fanoušky na Majálesech a v klubech napříč Českem.

Od 25. dubna do 16. května tedy kapela pojede takové malé české turné a v létě se pak vrátí na Rock for People do Hradce Králové.

Kalifornský Examiner o téhle trojce po vystoupení v hollywoodském klubu Viper Room před časem napsal: "Tahle kapela umí skvěle prolnout ostré beaty a riffy s podmanivými refrény podobně jak třeba Muse, ale bez nabubřelé barvotiskové pompy rockového cirkusu..." a o kus dále pokračuje v nadšené recenzi "...Hrají jako by suvérénně stáli před plným stadiónem. Pozornost publika okamžitě ovládnou a nemusí o ní prosit, ale udělají to s nadhledem..."

Je tedy jasné, že Majálesy v Plzni, Praze, Olomouci, Brně a Českých Budějovicích, stejně tak jako kluby a sály v Kostelci nad Černými Lesy, Prostějově, Boskovicích, Frýdku-Místku, Opavě a Litomyšli se mohou těšit na energickou show, s jakou se nesetkáváme v našich luzích a hájích příliš často.

Frontman Jamie Walker zve všechny kdo mají rádi originální kombinaci eletroniky, tanečních beatů a klasické britské kytarovky: "...Těšíme se na naše věrné fanoušky v Česku! A vy, kteří jste nás ještě neviděli, přijďte zapařit taky. Slibujeme, že se nebudete nudit..." Když se před měsícem ptal kapely britský list Guardian, jak by sami sebe krátce a výstižně definovali, odpověď zněla: "Představte si, že jdete na koncert Prodigy, se kterými hraje na pódiu nabušené rockové trio..." A s lehkým nadhledem pronesená definice není daleko od pravdy. Nový klip The Feud můžete zhlédnout tady. Více informací na www.rockforpeople.cz

The Feud - RfP Warm Up Tour:
25.4. Plzeň - Majáles
26.4. Kostelec nad Černými Lesy - Barák
30.4. Praha - Majáles
1.5. Prostějov – Apollo 13
2.5. Boskovice - Sklepy
3.5. Frýdek-Místek - Stoun
4.5. Opava - ART

5.5. Litomyšl - Kotelna
6.5. Olomouc - Majáles
7.5. Brno - Majáles
16. 5. České Budějovice - Majáles