Těšte se na nové obchody v Paláci Pardubice

11. červen 2019, 11:03
Těšte se na nové obchody v Paláci Pardubice

Obchodní centrum Palác Pardubice neustále zlepšuje svou nabídku a otevírá pro své zákazníky nové prodejny.

Nově se můžete těšit na nákupy v Tezenis, Bijou Brigitte, CCC či Rock point. Skvělou kávu si vychutnáte nově v kavárně Starbucks a perfektní make-up budete moci pořídit v zážitkové prodejně Dermacol.

Palác Pardubice neustále zkvalitňuje své služby a rozhodl se uspokojit poptávku svých zákazníků a rozšířit svou nabídku obchodů a služeb. Kavárna Starbucks slavnostně otevřela svůj moderně vybavený pardubický prostor 13. května 2019. Kromě standardního sezení uvnitř nabízí i posezení na terase. Kavárnu můžete navštívit v Paláci Pardubice v přízemí.

Stylovou a cenově dostupnou obuv seženete ve znovu otevřeném obchodě CCC, který na 700 m2 představí vedle módních bot i trendy doplňky. Moderně vybavená prodejna je největší ve východních Čechách, a tak uspokojí i opravdu náročné zákazníky. Špičkové spodní prádlo si budete moci pořídit v Tezenis. V pořadí 12. česká prodejna otevřela v Paláci Pardubice, a jak jsou zákazníci u této značky zvyklí, kromě široké nabídky spodního prádla pro muže a děti zde najdou také kvalitní župany, punčochové zboží a oblečení pro ženy.

Kosmetická společnost Dermacol rozšiřuje síť svých značkových obchodů, které nabízejí kompletní portfolio značky. To bylo prozatím dostupné pouze přes e-shop. Prodejna v Paláci Pardubice otevřela dveře svým zákazníkům již v průběhu dubna a Dermacol plánuje řadu akcí. Kromě speciálních nabídek máte skvělou možnost vyzkoušet si tu všechny produkty Dermacol a s pomocí profesionální obsluhy najít ty, které vám budou nejlépe vyhovovat. Čeká na vás více než 250 odstínů laků na nehty, 198 očních stínů, 68 odstínů make-upu a 108 odstínů rtěnek a barev na rty. Kromě dekorativní kosmetiky nabízí Dermacol i kvalitní produkty pro pleť a pokožku celého těla, které se vyrábějí v České republice v Brně.  

V neposlední řadě Palác Pardubice myslel na nadšence, kteří milují pohyb v přírodě, dobrodružství a posouvání vlastních možností. Obchod Rock Point, který se může pyšnit bohatou nabídkou kvalitního outdoorového oblečení, vám slouží již od března. Obchod Bijou Brigitte, který přináší pestrou paletu doplňků a bižuterie, otevřel 17. května. V Paláci Pardubice zákazníky nyní vítá více než 100 obchodů.

Více informací najdete na webu obchodního centra www.palacpardubice.cz.