Teplická kapela F R O M po šesti letech své existence vydává debutové studiové album „Nekonečno“

26. červen 2018, 22:30
Teplická kapela F R O M po šesti letech své existence vydává debutové studiové album „Nekonečno“

Teplická kapela F R O M není na hudební scéně žádným nováčkem. Čtveřice hudebníků na sebe poprvé upozornila v roce 2014 singlem Nebe. Jejich největším úspěchem byl ale singl třetí a to skladba V Síti. Videoklip k této skladbě si na YouTube nasbíral více než čtyři miliony zhlédnutí a stal se jedním z nejúspěšnějších klipů hudební stanice Óčko roku 2015.

Nyní přicházejí F R O M s kompletním studiovým albem, které nazvali ho „Nekonečno“. Zmiňovaná deska vyjde první letní den, tedy 21. července. Při této příležitosti kapela přichází i s novou skladbou „Lži“, ke které připravila lyrics video.

https://youtu.be/p9q0Io9EQq0

Album vznikalo celkem tři roky.

"Název NEKONEČNO jsme zvolili proto, že práce na desce a singlech se zdála být opravdu nekonečná. Ale zároveň byla zábavná a inspirující. Hudební nápady se samozřejmě časem vyvíjely, a proto jsme nakonec všechny songy nově přemíchali a zaranžovali.  Nakonec vše dobře dopadlo a jsme s albem spokojeni", dodává Martin Kolařík, zakladatel a kytarista kapely F R O M.

Album „Nekonečno“ obsahuje celkem 11 skladeb včetně všech hitů jako jsou Nebe, Láska nebo V Síti. Celé vznikalo pod dohledem producentů Ecsona Waldese a Fabia Trentiniho ve studiu Biotech Praha.

Tracklist „Nekonečno“                                              

1               . NEBE
2               . DÝCHAT
3               . ZNÁMOST
4               . V SÍTI
5               . LŽI
6               . IMUNNÍ
7               . ZIMA
8               . LÁSKA
9. ODPOSLECH
10. RESET
11. RÁJ

F R O M jsou

Filip Kotek
Richard Muller
Ondra Čermák
Martin Kolařík

http://www.fromband.cz/

https://www.facebook.com/F.R.O.M.kapela/