Support Lesbiens přichází s novinkou Brighter day!

5. březen 2018, 22:03
Support Lesbiens přichází s novinkou Brighter day!

Po velmi úspěšném singlu Movin' on, který dodnes figuruje na nejvyšších místech rádiových hitparád a zároveň získal několik nominací na song i videoklip roku, přichází Supporti s novinkou, která potvrdí autorské kvality této pětice.

Skladba "Brighter day" je prvním skladatelským počinem zpěváka Marca, který se postaral jak o hudbu, tak o text.

"Písnička Brighter day je povzbuzením pro toho, kdo stále pochybuje o svých schopnostech. Měla by vyčarovat úsměv a motivovat. Měla by připomenout, že nikdy není pozdě snít a že každý má právo si své sny plnit," říká Marco.

Jestli singl "Brighter day" nastíní podobu alba, které Support Lesbiens chystají na podzim tohoto roku není jisté, ale pravdou je, že kapela momentálně pilně skládá a zkouší a těší se na nadcházející koncertní sezónu. Tu odstartuje poté, co se zpěvák Marco vrátí ze zahraniční pracovní cesty z USA, kde si vlastně také tak trochu plní své sny.

"Věřím, že každý člověk má v sobě jedinečný dar, kterým může obohatit lidi kolem sebe. Já se o to snažím třeba muzikou. Zkuste jednou nechat svůj dar zazářit a udělejte sobě i ostatním "jasnější den"," vzkazuje fanouškům zpěvák.

Stejnou pozitivní energii se povedlo přenést i do chystaného videa, které kapela zveřejní začátkem března.

Více informací o chystaných koncertech a dění kolem kapely najdete na www.supportlesbiens.cz nebo na facebookovém profilu kapely www.facebook.com/oficialnisupporti

https://www.youtube.com/watch?v=Ov8G2rgYcZk