Support Lesbiens chystají nové album! Singl Movin' On je první vlaštovkou!

6. prosinec 2017, 22:55
Support Lesbiens chystají nové album! Singl Movin' On je první vlaštovkou!

Zatímco nový singl Support Lesbiens Movin' On bodoval v rádiových hitparádách a trvale se tak usadil mezi nejhranějšími skladbami,  tak někde mezi Děvínem a Dívčími hrady padl poslední záběr ke stejnojmennému videoklipu.

"Příběh klipu Movin' On se přímo opírá o text a skutečnou událost, kterou byla takhle písnička inspirována. Byla to docela tvrdá lekce, kterou mi život nadělil, ale zároveň mě naučila respektu k sobě samému,” říká zpěvák kapely Marco.

“A přesto, že to bylo jedno z nejtěžších rozhodnutí, co jsem musel doposud v životě udělat, rozhodl jsme se, že si "zachráním život," přestanu si před tím vším zakrývat oči a odejdu. A ani jednou jsem se už neohlédl zpátky. Posunout se dál - Movin' On - je prostě volba, kterou může udělat každý a když bude trpělivý, tak se ta změna vždy obrátí v jeho prostěch," dodává Marco, který je zárověň spoluatorem písničky. O hudbu se postaral Hynek Toman, o mix a master Ecson Waldes z Biotech studia. Ve skladbě si zahostoval i kytarista Pepa Flores, který hraje např. s Tonyou Graves.

Support Lesbiens se momentálně zavřeli do studia, kde zkouší a pracují na materiálu na novou desku, která by měla vyjít v druhé polovině příštího roku.

Další singl plánuje kapela na leden 2018.

Jejich poslední studiové album “K.I.D.” vyšlo v roce 2015 a získalo ocenění Anděl v kategorii Rock & pop.

Více informací na www.supportlesbiens.cz a FB kapely.

Link na videoklip Movin´ On je zde: https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=bPRm_KUchos