Skupina Kabát chystá "Po čertech velkej koncert" i soutěž o kytaru Jolana Tornado – model Kabát Vypich 2014

6. srpen 2014, 10:39
Skupina Kabát chystá "Po čertech velkej koncert" i soutěž o kytaru Jolana Tornado – model Kabát Vypich 2014

Ota Váňa připravil ve spolupráci s věhlasným českým výrobcem el. kytar NBE Corporation v Hořovicích „lahůdku“ na Vypich. Jedná se o limitovanou edici - pouze 10 ks kytar Jolana Tornadomodel Kabát Vypich 2014. Tyto kytary jsou skutečně exklusivní nástroje, které jsou nejen podepsány skupinou Kabát, ale i výrobní čísla 1/10 až 10/10 jasně říkají… další už nebudou. Mají nádherný bílý lak, a jsou osazeny zlatou mechanikou...

Tato kombinace, jak můžete sami posoudit, podtrhuje nejen nádherný, ale i velmi „střízlivý“ design celého nástroje. Mohli bychom se zde dál rozplývat nad zvukem (ten Vám bohužel neumíme zprostředkovat), nad skvělým dohmatem, … to ale asi pro běžného fanouška Kabátu není až tak podstatné, a možná to většina, která na nic nehraje, ani neocení. Co je ale zajímavé pro všechny fandy Kabátu, kteří vlastní vstupenku na Vypich:

!!! MŮŽE BÝT VAŠE !!!

Ota přišel s návrhem, a po dohodě s kapelou navýšil počet vyráběných kusů na již zmíněných deset, a dva z nich tzv. půjdou do světa, mimo okruh kapely Kabát.

Jak soutěžit s kapelou Kabát a třeba vyhrát...

Jeden kus se vydraží pro dobročinné účely, a jeden kus může vyhrát kdokoli z Vás, kdo pošle dle přiloženého „video-návodu“, nejúžasnější foto z nejzajímavějšího místa, které ho napadne. Podmínkou je, že u sebe musí mít na fotografii platnou vstupenku na zářijový koncert na Vypichu. Nejde o nejzajímavější místo z hlediska polohy (i když, to může být samozřejmě velká výhoda, a co si budeme namlouvat… severní pól je jen jeden, a po Járovi Cimrmanovi by byl konečně symbolicky „dobit“ i kapelou Kabát), ale jde třeba jen o originální nápad. Fantazii se meze v tomto případě nekladou!

„video-návod“, kterak vyhrát soutěž o kytaru Jolana – Kabát Vypich 2014

Takže… přemýšlejte, buďte kreativní, a autor ( jak říká Josef ) nejúžasnější, nejbláznivější fotografie, kterou můžete poslat i na adresu: [email protected], tuto kytaru dostane přímo na Vypichu 13.9.2014 dopoledne, a ještě se „jukne“ na poslední zvukovou zkoušku a do zázemí koncertu!

zdroj: http://www.kabat.cz/CZ/archiv_novinek/124/jolana_tornado_vypich_2014.html