Skoky i z 30 metrů do vody, to je Desperados High Jump

26. červenec 2016, 22:31
Skoky i z 30 metrů do vody, to je Desperados High Jump

Jeden z vrcholů letní sezóny je za dveřmi. Už 5. a 6. srpna se do přírodního žulového lomu v Hřiměždicích u Příbrami sjedou nejlepší čeští i světoví skokani do vody v otevřené přírodě. Po sedmnácté se zde uskuteční otevřené mistrovství České republiky v high divingu. Značka piva Desperados je i letos generálním partnerem této akce a pro účastníky si připravila několik zábavných aktivit, jako je například tzv. Desperados TEQNO stage, továrna na hudbu trochu jinak. A splní letos Ben Cristovao svůj příslib skoku z třicetimetrového skokánku?

V první řadě na návštěvníky akce čekají dech beroucí závody ve skocích z platformy ve výšce 12 a 16 metrů i pětimetrové houpačky. Ti nejodvážnější a nejzkušenější skokani se předvedou při exhibici skoků z třicetimetrové výšky.

Desperados High Jump je vtělením nevšednosti, bouřlivé energie a extrémních skoků do vody. Jeho nedílnou součástí je i hudba a rytmus. „Letos se proto řídíme heslem „Zkroť si svůj rytmus“, což reprezentují dvě hlavní aktivace spojené myšlenkou rozpoutání vnitřní kreativity a divokosti. Cílem Desperados je vzbudit v lidech jejich vnitřní „hravost“, a tak jim umožnit na vlastní kůži zažít hudbu nevšedním a divokým způsobem. Místo hudebních nástrojů použijeme věci, které máme kolem sebe každý den,“ shrnula účinkování značky Desperados manažerka značky Barbora Netolická.

Hlavní aktivace značky tzv. TEQNO (Tequilla + techno) tak chce předvést hudbu jinak, než jsou posluchači zvyklí – za pomoci obyčejných party předmětů, festivalových věcí a kempovacích pomůcek si čeští alternativní hudebníci společně s Benem Cristovao zadovádí na TEQNO podiu a předvedou jedinečnou hudební show. Návštěvníci si pak výměnou za nakoupené Desperados lahve budou moci TEQNO sami vyzkoušet.

Druhou větší doprovodnou akcí se stane krocení býka na Rodeu TEQNO, kde se soutěžící pokusí co nejdéle vydržet na jeho divokém hřbetě. Nejúspěšnější se mohou těšit na pěkné ceny.

Jednou z dalších očekávaných aktivit letošního Desperados High Jump je účast Bena, který se jako každý rok chystá podpořit skokany. A protože mu jsou adrenalinové sporty blízké, tak i letos se můžete těšit na jeho účast.

Kromě výše uvedených akcí mohou návštěvníci počítat s tradičním stánkem Smilebox s Desperados pozadím a la TEQNO nebo s divokými  účesy od kadeřníků z JOSHUA salonu.

Jako občerstvení k výborné zábavě se bude prodávat pivo Desperados v klasické podobě i letošní novinka – Desperados RED. Nová unikátní příchuť s Guaranou a Cachaçou je jako stvořená pro nakopnutí těch nejlepších akcí.