Schwarzkopf Elite Model Look hledá naděje světového modelingu

20. březen 2014, 14:32
Schwarzkopf Elite Model Look hledá naděje světového modelingu

Pražská kola prestižních castingů soutěže pro vycházející hvězdy přehlídkových mol Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2014 se odehrají v Centru Chodov (2. dubna) a Centru Černý Most (12. dubna).

Letos poprvé se jich mohou zúčastnit i chlapci. Všechny dívky pak budou mít možnost ucházet se o postup do celorepublikového, a následně celosvětového finále. Ambasadorkou tohoto ročníku soutěže se stala topmodelka a herečka Pavlína Němcová, která zároveň castingy provede v roli moderátorky. Atraktivní doprovodný program zajistí živá vystoupení populárního zpěváka Davida Deyla.

Česká kola letošního ročníku prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look světové modelingové agentury Elite odstartuje 2. dubna od 15 hodin casting v Centru Chodov. Druhý pražský konkurz se pak odehraje 12. dubna v Centru Černý Most a začne v tutéž hodinu. Zazářit zde mohou všechny dívky ve věku 13 až 22 let vyšší než 170 cm a nově i chlapci ve věku 16 až 26 let s výškou nad 180 cm. Účastníci castingů projdou pohovorem se zástupci agentury Elite a partnerů projektu a připraveno pro ně bude i profesionální poradenství z oblasti péče o vlasy a stylingu účesů. Čekají na ně také pozornosti od společnosti Schwarzkopf či časopis Elle, ale i možnost zapojit se do slosování o dárky od všech partnerů soutěže. Nejúspěšnější uchazeči se mohou těšit na postup do národního semifinále, jež se uskuteční v červnu v Praze. Vybrané dívky se následně zúčastní finále, které v září proběhne ve Španělském sále Pražského hradu. Zároveň zde budou představeny také nové tváře mužského modelingu. Vítězka závěrečného tuzemského kola postoupí do 31. ročníku světového finále Elite Model Look.

Soutěž Elite Model Look funguje již několik desetiletí a za tu dobu objevila celou řadu předních světových topmodelek. Nejedná se o soutěž, kde vítězky získají věcné dary, ale o možnost vybudování si dlouhodobé kariéry ve vrcholovém modelingu. Soutěž může přinést garantované kontrakty, které pomůžou při startu kariéry, nové zkušenosti, ale hlavně profesionální růst,“ řekla topmodelka a herečka Pavlína Němcová, ambasadorka letošního ročníku Schwarzkopf Elite Model Look. Pavlína se osobně zúčastní všech českých castingů jako moderátorka, porotkyně i zkušená profesionálka, jež začínajícím modelkám a modelům nabídne cenné rady.

Diváci, kteří na castingy zavítají, mají jedinečnou příležitost využít konzultace s odborníky na péči o vlasy společnosti Schwarzkopf a Rowenta či se špičkovými lékaři z kliniky Perfect Clinic, partnera soutěže, nebo si vychutnat hudební vystoupení Davida Deyla, jednoho z nejoblíbenějších českých zpěváků.

Více informací naleznete na www.centrumchodov.cz či www.facebook.com/centrumchodov a na www.centrumcernymost.cz nebo na www.facebook.com/centrumcernymost.