Šance pro české kapely hrát na Szigetu!

2. únor 2016, 14:44
Šance pro české kapely hrát na Szigetu!

Startuje druhý ročník soutěže českých a slovenských kapel o účinkování na festivalu Sziget – Jednou ranou na Sziget. Vítěz této soutěže vystoupí na festivalu Sziget 2016, na jednom z nejlepších a největších festivalů Evropy v den, kdy se v areálu pohybuje přes osmdesát tisíc návštěvníků.

Festival Sziget, držitel ocenění EFA „Best Line–up European Festival“ za rok 2015, se koná od 10.-17. 8 .2016 a mezi prvními jmény v progamu jsou například Bastille, Bloc Party, Sigur Rós, Sum 41, John Newman, Bring Me The Horizon a další. Kapely mohou své přihlášky zasílat do 29.2.2016.

Pro všechny kreativní umělce a umělkyně, designérské studia či výtvarníky/ce zabývající se interaktivním nebo konceptuálním uměním nabízí festival Sziget možnost realizace jejich návrhů. Pokud máte skvělý nápad na venkovní instalaci, umělecké dílo nebo jen uzavřený koncept, tak neváhejte a podělte se o své nápady a staňte se designery Ostrova svobody! Přihlaste se do výběrového řízení a vytvořte mimořádnou festivalovou atmosféru!. Instalace musí být snadno ovladatelná a hlavně velmi odolná. Podpoříme nejkreativnější a nejnápaditější práce, které nesou pozitivní poselství.