Ruský klasický balet – Klasika a led v České republice

19. září 2017, 23:27
Ruský klasický balet – Klasika a led v České republice

Poprvé v historii v jednom představení bude spojeno Scéna a Led, na kterém bude Ruský Klasický Balet pod vedením HASSANA USMANOVA! S účastí sólistů Divadla Bolšego (Moskva) a Maryinskego Divadla (Petrohrad).

Můžete vidět kombinace klasického baletu a krasobruslení na ledě!

Představení pro celou rodinu,to nejdůležitější a nejlepší v ruské kultuře za poslední století.

Úžasné umění krasobruslení v kombinaci s baletem vede k tomu, že výkon přinese vám dojmy a emoce, které jste ještě nezažili.
Mohlo by se zdát, že je nemožné, sjednotit nesourodé oblasti, ale divadlo neustále jde dopředu, otevírá divákovi nové, dosud neprobádané zákoutí. Prvotřídní zpracování a bezchybná herecká hra tanečníků, ale také inovativní prvky Chasana Usmanova v inscenaci vystoupení – vytvoří pro Vás atmosféru nezapomenutelného svátku!

«LABUTÍ JEZERO» a «LOUSKÁČEK», JSOU TO DVA Z NEJVĚTŠÍCH DĚL, KTERÉ MAJÍ RŮZNÁ TÉMATA, ALE JEJICH SPOJUJE NESMIŘITELNÝ BOJ DOBRA SE ZLEM, KDE DOBRO URČITĚ VYHRAJE A LÁSKA A SPRAVEDLNOST URČITĚ BUDE NA PRVNÍM MÍSTĚ!

ZVEME VÁS NA CESTU DO POHÁDKOVÉHO SVĚTA LEGEND SPOLU S JEJICH HRDINY, A ZAŽÍT SI S NIČÍM NESROVNATELNÉ EMOCE OD PESTRÉHO A NEZAPOMENUTELNÉHO VÝLETU !

JE TO UNIKÁTNÍ AKCE, KTERÁ SE BUDE ODEHRÁVAT NA BALETNÍ PODLAZE, ALE TAKÉ I NA SPECIÁLNÍM UMĚLÉM POVRCHU PRO KRASOBRUSLENÍ JEDNIMI Z NEJLEPŠÍCH TANEČNÍKŮ A BRUSLAŘŮ Z RUSKA!

Balet se bude konat ve dvou aktech
Doba trvání : 2 hodiny s přestávkou (20 minut)
Hudba: Petra Iljiče Čajkovského
Inscenaci vystoupení – Hassan Usmanov

Světová premiéra. Poprvé! Scéna a Led!

10.02.18 19:00, BRNO, Laser Show Hall (BUY TICKET)
13.02.18 19:00, Ostrava, Multifunkční aula GONG (BUY TICKET)
14.02.18 19:00, Praha, Divadlo Hybernia (BUY TICKET)