Rok plný leteckých zážitků!

24. listopad 2018, 13:07
Rok plný leteckých zážitků!

Nevíte, co podniknout? Láká vás netradiční třeba i adrenalinová forma zábavy? Pak tu pro vás máme několik tipů co podniknout!

Ať už se budete během cest pohybovat kdekoliv po Česku, téměř ve všech koutech ČR si můžete vyzkoušet nějaký letecký zážitek, ať už se jedná o vyhlídkový let letadlem, balónem nebo vrtulníkem, pilotování letadla na zkoušku, paragliding, tandemový seskok, simulátor letadla nebo akrobatický let letadlem. A to nejen v létě! Mezi nejoblíbenější letecké zážitky patří vyhlídkový let balónem. Z koše balónu můžete vidět Karlštejn, Konopiště, Český ráj, Pálavu, Český Krumlov a mnoho dalších krásných míst. Odkud se dá letět balónem, se můžete podívat na mapku zde.

FOTO5

Tandemové seskoky i většina akrobatických letů se létá od dubna do října, ale pokud byste chtěli vyrazit za hranice všedních dnů počasí nepočasí, není nic snazšího než si vyzkoušet simulátor letadla a přistát si v lednu třeba na kanárech.

FOTO6

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv variantu, garantujeme vám, že si to opravdu užijete. Protože letecký zážitek – to je památka na celý život!

LogoPokyny