Restaurace Grand Cru představuje nové menu

22. březen 2019, 14:26
Restaurace Grand Cru představuje nové menu

Nový tým restaurace Grand Cru představuje aktuální sezonní menu. Šéfkuchaři Svatopluk Hemmer a Saša Pavlovič společně připravili skvělé pokrmy, kterými odstartují své působení ve vyhlášené pražské restauraci.

Krédem restaurace Grand Cru je připravovat unikátní pokrmy z čerstvých sezonních surovin, doplnit je vybranými víny a vše završit perfektním servisem. Tento kulinářský přístup vyznávají i noví šéfkuchaři Grand Cru Saša Pavlovič a Svatopluk Hemmer, kteří v restauraci společně působí od začátku března. Díky bohatým zkušenostem získaným při spolupráci s předními šéfkuchaři nejen v Česku, ale také v zahraničí přinášejí do restaurace Grand Cru nevšední kombinace. Vychutnejte si v Grand Cru nové menu, které se bude sezonně obměňovat. Těšit se můžete standardně na bohaté předkrmy, hlavní chody i sladkou tečku na závěr.

Z nabízených polévek je třeba upozornit zejména na tradiční českou kulajdu, doplněnou o vejce, brambor, houby a čerstvý kopr. Z předkrmů si dopřejte langustiny s řapíkatým celerem, šťavnatým pomelem a fenyklem anebo křepelku s kroupami a vejcem, servírovanou s červeným zelím a slaninou. Z hlavních chodů vyzkoušejte třeba holuba servírovaného s quinoou a celerem, ovoněného senem, červenou cibulí a kávou. Za zmínku však stojí i netradiční kombinace jeleního masa se špeclemi, dýní, mučenkou a houbami. A rozhodně nesmíme opomenout steak, stařený rib eye USDA Prime Black Angus. Pokud máte rádi sladkou tečku na konec, zkuste skvělou svěží kombinaci kokosu, manga, ricotty a bílé čokolády.