Repertoár Studia Hrdinů se rozrůstá

9. prosinec 2014, 15:23
Repertoár Studia Hrdinů se rozrůstá

Repertoár SH se rozrůstá - nový web SH - hlídání dětí SH - změna předprodeje v pokladně SH.

V prvním měsíci roku 2015 odehrajeme dvanáct představení a začínáme už v pondělí pátého!
Nejnovější inscenaci MLČKY KŘIČET v režii Jana Nebeského uvedeme 8. a 21. 1 / hrají: Lucie Trmíková, Saša Rašilov a Václav Rašilov.

"Co znamená provést inventuru nebo kritiku naší civilizace? Snažit se jasně osvětlit past, která z člověka udělala otroka jeho vlastních výtvorů. Únik do divočiny je líné řešení. Je nutné obnovit původní smlouvu mezi duší a tělem přímo v civilizaci, ve které žijeme. Úkol je to ostatně nemožný, protože náš život je krátký a spolupráce a návaznost nemožné. To není důvod, proč se do něj nepustit. Jsme všichni v podobné situaci jako Sokrates, když čekal ve svém vězení na smrt a učil se hrát na banjo... Alespoň budeme moci říci, že jsme žili."

V následujícím měsíci únoru se můžete těšit na další premiéru SH a to inscenaci JASNOVIDEC volně podle románu Wolfganga Hildesheimera Marbot. Režie a scénář: Jan Horák a Michal Pěchouček.

Dnešním dnem je spuštěn nový web, těšit se můžete na fotografie realizačního týmu, herců a početné skupiny našich dobrovolníků. Novinkou se také stala anglická verze webu.

Od ledna je změněn čas našeho předprodeje v pokladně SH: pondělí - pátek od 14.00 do 18.00 a