Reakce televize Prima na aktuální díl pořadu Kazmova ONE MAN SHOW

18. květen 2017, 21:21
Reakce televize Prima na aktuální díl pořadu Kazmova ONE MAN SHOW

Děkujeme Kazmovi a všem jeho kolegům, že postavil Prostřeno! na úroveň takových společenských fenoménů jako je MS v hokeji nebo Český lev.

Kazma dokázal, že televize Prima pana Onderku skutečně nenajala. Chápeme, že Kazmovi může být líto, že i přes nespornou produkční kvalitu a vynaložené finanční náklady spojené s jeho dílem "Prostřeno!" nebude finální zásah takový, jaký je běžný u pořadu Prostřeno! na Primě.

Premiérové díly Prostřeno!, ve kterých účinkoval Karel Ondrka, vidělo ve 12. týdnu průměrně 694 tis. diváků v CS 15+, share 24,75%. Nejsledovanější byla čtvrteční epizoda, kdy hostitelem byl právě Karel, pustilo si ji 862 tis. diváků v CS 15+, share 29,89%.  Tyto premiérové epizody pořadu Prostřeno! zasáhly 2 411 000 diváků (reach  4+).  Na webových stránkách má tato série pořadu  Prostřeno! s Karlem dosud celkem 1 116 424 přehrání.

Televize Prima a také tvůrci Prostřena by závěrem rádi ocenili skutečnost, že celá tato akce měla v konečném důsledku osvětový charakter a Kazma a jeho tým pomohli  alespoň částečně veřejnosti osvětlit problematiku nemoci zvané Touretteův syndrom.

Zdroj dat: ATO – Nielsen Admosphere, GemiusStream